Αγροτικα, ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Ανακοινωσεις-Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Δήμου Ιεράπετρας

2

Δελτίο Τύπου
Θέμα: Απεργία 12-10-2015 ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ
Ο ενιαίος αγροτικός σύλλογος στηρίζει και συμμετέχει την Πανελλαδική Απεργία της 12ης Νοέμβρη 2015. Συμπαραστεκόμαστε στους συνανθρώπους μας και διατρανώνουμε την αντίθεσή μας στα μέτρα που αφορούν την άδικη και σκληρή φορολόγησή μας , την ασφάλισή με κεντρικά μας συνθήματα : «ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» , «ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ», «ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Γ.Α.»
ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΜΑΣ: Διατρανώνουμε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας μαζί με τις άλλες κοινωνικές τάξεις την απόφασή μας να μην δεχτούμε και άλλα βάρη που θα έχουν σαν συνέπεια την διάλυση του αγροτικού παραγωγικού ιστού της χώρας, με άμεσες συνέπειες την κατάρρευση της κάθε τοπικής κοινωνίας, και ακολούθως της Εθνικής Οικονομίας.
Κάνουμε γνωστή σε όλους την δραματική κατάσταση των Ελλήνων Αγροτών.
Κάνουμε γνωστή την αναγκαιότητα να υπάρξει αγροτική παραγωγή στην Ελλάδα αφού αυτή διασφαλίζει δουλειά σε μια σειρά επαγγέλματα και υπηρεσίες και δίνει ζωή στις κοινωνίες της περιφέρειας.
Κάνουμε γνωστό πως η ανάπτυξη και μόνον του κλάδου μας θα φέρει λύσεις στα οικονομικά αδιέξοδα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η χώρα.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΑΣ : Η τελευταία ασφαλιστική μεταρρύθμιση μας θέλει εκτός του ασφαλιστικού μας Οργανισμού, με ότι αυτό συνεπάγεται για τον επαγγελματικό μας προσδιορισμό την φορολογική και ασφαλιστική μας αντιμετώπιση. Ο Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων δημιουργήθηκε για να καλύπτει ασφαλιστικά τους Αγρότες και μόνο. Με την λειτουργία του απέδειξε ότι μπορεί να είναι ο φορέας της πλήρους κάλυψης του αγροτικού πληθυσμού και με τον εκσυγχρονισμό του θα μπορέσει ως τέτοιος να παραμείνει χωρίς άλλες επιβαρύνσεις για τους ασφαλισμένους Αγρότες .

Με εκτίμηση
Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου
Πρόεδρος Γενικός Γραμματέας
Μιχαήλ Γ. Μαλλιωτάκης Εμμανουήλ Γ. Καπαράκης
6971673582 6979311002

agr1-300x200

Δελτίο Τύπου
Θέμα: Διευκρινήσεις για το Πανελλήνιο Αγροτικό Συλλαλητήριο

Επειδή υπάρχουν διάφορες απορίες σχετικά με τη μετάβαση στην Αθήνα για το Πανελλήνιο Αγροτικό Συλλαλητήριο στις 18 Νοέμβρη 2015, το ΔΣ του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας διευκρινίζει τα εξής:
– Το κόστος του ταξιδιού Ηράκλειο – Πειραιάς –Ηράκλειο είναι 10+10=20€
– Αναχωρούμε από το λιμάνι του Ηρακλείου το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου ημέρα Τρίτη, για να είμαστε στην Αθήνα στις 18 του μήνα.
– Αναχωρούμε από το λιμάνι του Πειραιά το βράδυ της 18ης Νοεμβρίου για να είμαστε πίσω στο Ηράκλειο, πρωί Πέμπτης, 19 του μήνα.
– Οι συμμετέχοντες καταβάλουν το αντίτιμο των 20€ και δηλώνουν συμμετοχή στα Δημοπρατήρια, Συνεταιρισμούς & Οργανώσεις Παραγωγών.
– Την Κυριακή 14 Νοέμβρη στις 13:00 κλείνουν οι λίστες συμμετεχόντων.
– Τα εισιτήρια θα λαμβάνονται από τα Δημοπρατήρια, Συνεταιρισμούς & Οργανώσεις Παραγωγών, όπου δήλωσε ο καθένας συμμετοχή, τη Δευτέρα 15 Νοέμβρη, από τις 12:00 το μεσημέρι και έπειτα.
Με εκτίμηση
Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου
Πρόεδρος Γενικός Γραμματέας
Μιχαήλ Γ. Μαλλιωτάκης Εμμανουήλ Γ. Καπαράκης
6971673582 6979311002

agrotes-kriti

Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος

Παραγωγών Εκτός Εποχής Κηπευτικών και

Αγροτικών Δραστηριοτήτων Φυτικής Παραγωγής

Δήμου Ιεράπετρας

Στόμιο Ιεράπετρας 72200

e-mail : eniaios.asil.ier@gmail.com

Τηλέφωνο/Φαξ: 2842041335

Αριθμός Πρωτοκόλλου 176

Ιεράπετρα, 10-11-2015

 

Προς: Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία

Κοινοποίηση: ΜΜΕ

 

Επιστολή

Θέμα: Αίτημα προς ΠΝΟ για Συνάντηση

Επανερχόμαστε στο θέμα των απεργιών του σωματείου σας, επισυνάπτοντας προηγούμενες επιστολές του συλλόγου μας, που διευκρινίζουμε ότι αγρότες και ναυτεργάτες είμαστε συνεργάτες.

Είμαστε σίγουροι για τη συνέχεια της καλής συνεργασίας μας, υπερασπιζόμενοι και τα δικά σας δικαιώματα αλλά και το δικό μας δικαίωμα στην επιβίωση.

Επιθυμούμε να έχουμε μια συνάντηση για να συζητήσουμε τα προβλήματα και των δυο πλευρών.

 

Με εκτίμηση

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

Πρόεδρος                                                        Γενικός Γραμματέας

Μιχαήλ Γ. Μαλλιωτάκης                               Εμμανουήλ Γ. Καπαράκης

6971673582                                                         6979311002