Μουσικη, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, Σητεια

«Ες Αύριον Τα Σπουδαία»Καθε Τεταρτη στον style 100!!!

logo copy

Όταν οι συνθήκες γύρω μας δεν επιτρέπουν άλλες αναβολές..

-Όταν οι λύσεις πρέπει να δίνονται άμεσα…

-Όταν οι εξελίξεις δεν μπορούν πια να περιμένουν.

τότε το :

«Ες Αύριον Τα Σπουδαία»

αρμόζει μονάχα σε τίτλο ραδιοφωνικής εκπομπής που επιχειρεί, αναλύοντας το χθες και το σήμερα, να μιλήσει μεθοδικά για το Αύριο..

Με επίκεντρο λοιπόν, τον πολιτισμό, την παιδεία, την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και την μακρά ιστορία αυτού του τόπου, θα τολμήσουμε να επικοινωνήσουμε με όλους εκείνους που «κάτι» έχουν να πουν και να προτείνουν για ένα πιο σίγουρο μέλλον.

Έτσι κάθε Τετάρτη στις 11 από την συχνότητα του Style 100, προσκαλούμε όλους τους φίλους του ραδιοφώνου να συμμετέχουν στον ζωντανό διάλογο με τους καλεσμένους μας αλλά και να απολαύσουν τις μουσικές μας περιπλανήσεις.

Πρώτη Εκπομπή την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015, με θέμα:

«το Γεωπάρκο Σητείας, μια σημαντική κατάκτηση»

Καλεσμένοι στο studio: – Αντιδήμαρχος Σητείας κος Λεωνίδας Τερζής

– Υπεύθυνος Γεωπάρκου κος Βαγγέλης Περάκης

* Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε και την σελίδα της εκπομπής στο σύνδεσμο : https://www.facebook.com/esaurion

Στην διεύθυνση αυτή μπορείτε να υποβάλλετε τα δικά σας ερωτήματα προς τους συντελεστές της εκπομπής και τους καλεσμένους, ενώ παράλληλα μπορείτε να λάβετε μέρος στις θεματικές δημοσκοπήσεις που θα αναρτώνται ανά εκπομπή, βοηθώντας μας έτσι στην καταγραφή και αποτύπωση της κοινής γνώμης.

Με εκτίμηση,

Μιχάλης Περάκης