Λασιθι, Σητεια

Ευχαριστήριο του προέδρου του Επιμελητηρίου Λασιθίου Θ. Χαριτάκη

xaritakis-epimelitirio_171211_132254

Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Λασιθίου νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω

όλα τα μέλη μας που συμμετείχαν στην ψηφοφορία αυξάνοντας κατά 25% τη συμμετοχή σε σχέση με τις προηγούμενες επιμελητηριακές εκλογές. Πιστεύω ότι δικαιώθηκε η επιλογή μας να ανοίξουμε την εκλογική διαδικασία προς Ιεράπετρα και Σητεία πέραν της καθιερωμένης διαδικασίας στην έδρα του Επιμελητηρίου μας στον Άγιο Νικόλαο. Ήταν μια απόφαση της εκλογικής επιτροπής την οποία ευχαριστώ ιδιαίτερα που αποδέχθηκε το αίτημά μας.

Ευχαριστώ όλους τους υποψήφιους που συμμετείχαν στο ενωτικό μας ψηφοδέλτιο αλλά και για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, ώστε να ηγηθώ αυτής της προσπάθειας.

Τέλος ευχαριστώ το φιλότιμο προσωπικό του Επιμελητηρίου μας για τη σημαντική του βοήθεια έτσι ώστε να εξελιχθεί και να ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα η τριήμερη εκλογική διαδικασία.

Συγχαίρω τα νεοεκλεγέντα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και εύχομαι να έχουμε μια εποικοδομητική συνεργασία και μια γόνιμη θητεία προς όφελος της επιχειρηματικής κοινότητας του τόπου μας αλλά και της κοινωνίας μας γενικότερα.

Θωμάς Ν. Χαριτάκης
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Λασιθίου.