Συνεντεύξεις

Η Δ΄ τάξη του 1ου Δημ. Σχολ. Σητείας επισκέφτηκε το ραδιοφωνικό σταθμό STYLE 100 fm

Την Παρασκευή 26 Μαΐου, η Δ΄ τάξη του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σητείας επισκέφτηκε το ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης μας STYLE 100 fm .Οι μαθητές ,με την επίβλεψη του δασκάλου τους ,κου Λάζαρου Φιλιππίδη γνώρισαν τα μηχανήματα και τον τρόπο λειτουργίας του ραδιοφώνου και κατόπιν έπιασαν οι ίδιοι το μικρόφωνο και συμμετείχαν σε μια ωριαία ραδιοφωνική εκπομπή ,με τη βοήθεια της κας Πόπης Σταματάκη που έκανε την ηχοληψία.
Τα παιδιά διάλεξαν τραγούδια και διάβασαν εκθέσεις και εργασίες που έγραψαν στη διαρκεια της σχολικής χρονιάς αφού ασχολήθηκαν με θέματα όπως : οι πρόσφυγες, η διατροφή από την αρχαιότητα ως σήμερα, η πόλη μας , ήθη έθιμα ,τραγούδια και χοροί της Ελλάδας και άλλων χωρών κ.α.
Η διδακτική επίσκεψη συνδιάστηκε με το μάθημα της Μελέτης Περιβάλλοντος και συγκεκριμμένα με την ενότητα που αφορά στα μέσα ενημέρωσης και επικοινωνίας.
Οι μικροί ραδιοφωνικοί παραγωγοί μετά το πρώτο “τρακ” , απόλαυσαν την εμπειρία και έφυγαν ενθουσιασμένοι από το στούντιο του STYLE 100FM .
Ευχαριστούμε τους υπεύθυνους του σταθμού κο Μανόλη Δασκαλάκη και κα Πόπη Σταματάκη για τη φιλοξενία και τη βοήθεια τους.