Σητεια

Θέματα ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο στην Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη στην Σητεία(VIDEO-FOTO)

1

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου σε συνεργασία με την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών – Τοπική Διοίκηση Λασιθίου και τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στα πλαίσια στοχευμένης επικοινωνιακής δράσης, με σκοπό την ενημέρωση ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων της περιοχής μας επί συγκεκριμένων παραβατικών συμπεριφορών – φαινομένων και την προστασία αυτών, διοργάνωσαν και στην Σητεία ημερίδα  με θεματικό αντικείμενο “Εγκλήματα στο Κυβερνοχώρο – Προφυλάξτε τα παιδιά σας”.

Η ημερίδα απευθυνόταν  σε μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, εκπαιδευτικούς και πολίτες, αναφορικά με θέματα όπως το cyberbullying, οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γενικότερα θέματα ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο. Ομιλητής ήταν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αστυνομικός Διευθυντής κ. Γεώργιος Παπαπροδρόμου

Την σημαντική αυτή ημερίδα παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον αρκετοί  μαθητές και πολίτες.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ,  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ι.Ρ.Α. Τ.Δ. ΛΑΣΙΘΙΟΥ  ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ και ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ Κ. ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ.

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΠΑΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

1 2 3 4 5 6 7 9 10 11 12 13 14 15

16 17

 

http://style100fm.gr/

.