Σητεια

Πραγματοποιήθηκε η εσπερίδα με θέμα «ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ» στο ΤΕΙ Σητείας

4

Ο Δήμος Σητείας και ο Οργανισμός Ανάπτυξης Σητείας Α.Α.Ε. ΟΤΑ, σε συνεργασία με την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Σητείας και την επιστημονική υποστήριξη του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του παραρτήματος ΤΕΙ Σητείας, συνδιοργάνωσαν ενημερωτική εσπερίδα με θέμα:

«ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ».

Η εσπερίδα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την  Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017, ώρα 17:30, στο αμφιθέατρο του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του ΤΕΙ Κρήτης, Τρυπητός Σητείας.

Σκοπός της εσπερίδας ήταν η ανάλυση των παραγόντων που επιδρούν στην ποιότητα του ελαιολάδου κατά την συγκομιδή, την έκθλιψη του ελαιοκάρπου καθώς και την αποθήκευση και τυποποίησή του και η αναζήτηση καλών πρακτικών που στοχεύουν σε ένα ανταγωνιστικό τελικό προϊόν.

Δείτε δηλώσεις στην κάμερα του style 100 από την  κα Έφη Χριστοπούλου, Χημικό Εμπειρογνώμωνα του Δ.Σ.Ε και της Ευρωπαϊκής Ένωσης- Γευσιγνώστης Παρθένου Ελαιολάδου,Μαρία Παρλαβάντζα, Χημικό Μηχανικό ,Αντωνέλλα Ψαρουδάκη, Δρ. Γεωπονικών Επιστημών, Σχολή Γεωπονίας Τ.Ε.Ι Κρήτης, Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας και του Δημάρχου Σητείας κ.Πατεράκη.

1 2 3 4 5 6

7 8

 

http://style100fm.gr