Σητεια

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1ου ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΟΙΗΣΗΣ-ΟΡΟΙ

poiisi

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1ου ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΟΙΗΣΗΣ-ΟΡΟΙ
Η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Σητείας ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα συμμετοχής για εκδηλώσεις στα πλαίσια του «Έτους Κορνάρου» προκηρύσσει τον 1ο μαθητικό διαγωνισμό ποίησης για παιδιά της Β΄Βάθμιας εκπαίδευσης με θέμα :
«Θέλει η Αγάπη Ανδρειοσύνη»
ΟΡΟΙ:
 Κάθε έργο δεν πρέπει να ξεπερνά τους 30 στίχους.  Κάθε έργο θα πρέπει να ταχυδρομηθεί στην ΤΑΧ. ΘΥΡΙΔΑ 79.58 Τ.Κ. 72300 αναγράφοντας στο φάκελο « Για το διαγωνισμό ποίησης». Στον αποστολέα θα αναφέρεται ΜΟΝΟ το ψευδώνυμο και να εσωκλείεται 2ος φάκελος που θα περιέχει σφραγισμένα τα πραγματικά στοιχεία του διαγωνιζόμενου. (Ονομ/νυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση –mail, σχολείο και τάξη στην οποία φοιτά). Εξωτερικά και αυτού του φακέλου θα αναγράφει μόνο το ψευδώνυμο.  Καταληκτική ημερομηνία ορίζεται η 31η ΜΑΪΟΥ 2018 και μόνο τα έργα που θα αποσταλούν μέχρι και αυτή την ημερομηνία θα λάβουν μέρος στο διαγωνισμό σύμφωνα με τη σφραγίδα ταχυδρομείου.  Τα έργα θα αξιολογηθούν από βραβευμένο Σητειακό Ποιητή και επιτροπή φιλολόγων και καλλιτεχνών της Σητείας.
 Οι νικητές θα ειδοποιηθούν εγκαίρως ώστε να παραλάβουν το βραβείο τους σε ειδική τελετή.
 Τα βραβευθέντα έργα θα συμμετέχουν και θα παρουσιάζονται στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν για το «Έτος Κορνάρου» από το Δήμο Σητείας ενώ θα παρουσιαστούν και από τα ΜΜΕ.
ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΕΙΝΕΣΤΕ ΣΤΟ: tsoukikaterina@gmail.com
Η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων και ο ΔΟΚΑΣ σας εύχονται: ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

1ος ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ Β΄ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ
«ΕΤΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΥ 2018»

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Σητείας προκηρύσσει τον 1ο Διαγωνισμό ποίησης για μαθητές Γυμνασίου- Λυκείου. Με αφορμή το αξεπέραστο έργο «ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ» το θέμα του διαγωνισμού ορίζεται:

«Θέλει η Αγάπη Ανδρειοσύνη»

Τα έργα θα αποστέλλονται στην ΤΑΧ. ΘΥΡΙΔΑ 79.58 Τ.Κ. 72.300 έως και την 31/05/2018 Οι όροι του διαγωνισμού έχουν δημοσιοποιηθεί και αποσταλλεί στη γραμματεία των σχολείων Β βάθμιας.

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΟΚΑΣ ΔΗΜΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ

 

http://STYLE100FM.GR