Σητεια

Σήμερα 6 και αύριο 7 Αυγούστου η θεατρική παράσταση «Η Θυσία του Αβραάμ»στην Καζάρμα

ΑΦΙΣΑ-Η ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΤΟΥ ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΥ ΚΟΡΝΑΡΟΥ

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Σητείας «Ο Βιτσέντζος Κορνάρος» σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Σητείας ανεβάζουν τη θεατρική παράσταση «Η Θυσία του Αβραάμ» του Βιτσέντζου Κορνάρου, σε σκηνοθεσία Μιχάλη Γιαννακάκη, 6 & 7 Αυγούστου στην Καζάρμα.

Οι δύο Σύλλογοι ανέλαβαν με πολύ μεγάλη χαρά και ευθύνη να ανεβάσουν τη θεατρική παράσταση «Η Θυσία του Αβραάμ», προκειμένου να αναδειχθεί και το νεανικό έργο του Βιτσέντζου Κορνάρου, το οποίο παραμένει, στους περισσότερους από εμάς, άγνωστο, αν και κατέχει, αδιαμφισβήτητα, μία εξέχουσα θέση στο κρητικό θέατρο της εποχής της Κρητικής Αναγέννησης. Στόχος μας είναι να γνωρίσουν οι συντοπίτες μας, αλλά και οι επισκέπτες της πόλης μας, και αυτό το έργο του σπουδαίου δημιουργού Βιτσέντζου Κορνάρου.

Η παράσταση ανεβαίνει από τη θεατρική ομάδα του Προοδευτικού Συλλόγου Σητείας «Ο Βιτσέντζος Κορνάρος», σε σκηνοθεσία Μιχάλη Γιαννακάκη, με σκηνικά – κοστούμια του Γιάννη Μανιαδάκη και μουσική της Ελένης Δρετάκη. Παίζουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί: Στέλλα Ροβίθη, Γιάννης Τσικαλάκης, Αθηνά Γεωργανάκη, Μαριάννα Λελεκάκη, Νικολέτα Ανδρεαδάκη, Νίκος Φραγκιαδάκης, Γιώργος Τσιφετάκης, Άννα-Μαρία Μακρινάκη.

Καλούμε τις συντοπίτισσες και τους συντοπίτες μας, καθώς και τους επισκέπτες της πόλης μας να παρακολουθήσουν την παράσταση στις 6 & 7 Αυγούστου στην Καζάρμα.

Διανομή:
Άγγελος: Στέλλα Ροβίθη
Αβραάμ: Γιάννης Τσικαλάκης
Σάρρα: Αθηνά Γεωργανάκη
Ισαάκ: Άννα Μαρία Μακρυνάκη
Άντα: Μαριάννα Λελεκάκη
Ταμάρ: Νικόλ Ανδρεαδάκη
Σοφέρ: Γιώργος Τσιφετάκης
Σιμπάν: Νίκος Φραγκιαδάκης

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Γιαννακάκης
Σκηνικά – Κοστούμια: Γιάννης Μανιαδάκης
Μουσική: Ελένη Δρετάκη

Καζάρμα: 06 & 07 Αυγούστου 2018, Ώρα: 21:15

Κουπόνι Ενίσχυσης:8 ευρώ, 5ευρώ (φοιτητικό – παιδικό – ανέργων).

Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Λαογραφικού και Ιστορικού Μουσείου Σητείας και για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

 

 

ΑΦΙΣΑ-Η ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΤΟΥ ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΥ ΚΟΡΝΑΡΟΥ

http://STYLE100FM.GR