Κρητη

Στη Βουλή έφτασαν οι αγρότες!

680x382_680_382_imagesmadeimagesremotehttp_cretalive.s3.amazonaws.com287204agrotes2_637_382_-imglogologo-white.png_0_0_60_s.jpg

Συγκέντρωση στον Άγνωστο Στρατιώτη για το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο – θέλουν να στείλουν ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση ενάντια στα φορολογικά και ασφαλιστικά μέτρα που, όπως λενε, οδηγούν στον αφανισμο του κλάδου
Στη Βουλή των Ελλήνων έχουν συγκεντρωθεί αυτή την ώρα οι αγρότες της Κρήτης καθώς στις 11 το πρωί θα λάβει χώρα η πανελλαδική κινητοποίηση του κλάδου με στόχο να στείλουν ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση ενάντια στα φορολογικά και ασφαλιστικά μέτρα που όπως λενε οδηγούν στον αφανισμο τους.

Οι αγρότες αποβιβάστηκαν από τα πλοία της γραμμής, από την Κρήτη για τον Πειραιά, στις 7.10 το πρωί και βρέθηκαν στον Άγνωστο Στρατιώτη από το λιμάνι με λεωφορεία συνοδεία περιπολικών.

Αντιπροσωπεία των αγροτών πρόκειται να επιδώσει ψήφισμα στο υπουργείο Οικονομικών και στη Βουλή.

Εκτιμάται πως χιλιάδες θα είναι οι αγρότες που θα λάβουν μέρος στην κινητοποίηση. Κάποιοι ταξίδεψαν από το νησί μαζί τα αγροτικά τους οχήματα.

Όπως επισημαίνουν οι εκπρόσωποί τους :

“Στο Πανελλήνιο αγροτικό συλλαλητήριο θα συμμετέχουν αγρότες και κτηνοτρόφοι συστρατευμένοι με τους παραγωγικούς φορείς της χώρας μας για να δώσουμε δυναμικό παρόν και να διαμαρτυρηθούμε, για την ισοπέδωση και τις πολιτικές που ξεκληρίζουν τον αγροτικό χώρο”.

Στόχος των παραγωγών- όπως αναφέρουν οι ίδιοι- είναι η συμβολική κατάληψη του κτιρίου του υπουργείου Οικονομικών.