Σητεια

Το Σητειακό Νερό κατέκτησε μια ακόμη σημαντική Παγκόσμια διάκριση, κερδίζοντας το Βραβείο Grand Gold Quality Award 2018 στο διακεκριμένο διαγωνισμό Monde Selection 2018.

MS_Award_GrandGold_Gold_2017

Η κριτική επιτροπή του World Quality Selections 2018 απένειμε το μεγάλο χρυσό βραβείο  ανώτερης ποιότητας νερου (Gold Grand) στο ξεχωριστό νερό Σητειακό, ακομα μια διάκριση που κατακτά για δεύτερη συνεχή χρονια  για την εξαιρετική του ποιότητα.

 

Ο διαγωνισμός που πραγματοποιείται από το 1961 διοργανώνεται από το International Institute for Quality Selections, με έδρα τις Βρυξέλλες, και αποτελεί έναν από τους πιο φημισμένους διαγωνισμούς στην αναγνώριση της ανώτερης ποιότητας προϊόντων σε διεθνές επίπεδο.

 

 

Κάθε χρόνο, περίπου 3.000 προϊόντα από 82 χώρες δοκιμάζονται από ανεξάρτητη κριτική επιτροπή και αξιολογούνται σύμφωνα με τα αυστηρότερα κριτήρια παγκοσμίως. Το Σητειακό Νερό  εντυπωσίασε τους κριτές με την υψηλή του ποιότητα στα εμφιαλωμένα νερα.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρώτη φορά Ελληνικό Νερό Διακρίθηκε στην κατηγορία Grand Gold Quality Award  με ποσοστό αξιολόγησης 90%-100%, καθώς μέχρι τώρα στη χώρα μας αντίστοιχα προϊόντα έχουν διακριθεί μέχρι χρυσό βραβείο (ποσοστό αξιολόγησης 80%-89%)

 

Οι κριτές περα από την ποιότητα έλαβαν υπόψη  της γεύση την όψη την οσμή και την συσκευασία.

 

η οικογένεια Ζαργιανάκη με υπερηφάνεια αποδέχεται άλλη μια διεθνή τιμητική διάκριση για το Νερό της καθώς μια τέτοια διάκριση κάνει γνωστό πέρα από το προϊόν της και τον τόπο της..!!!

 

 

Τα αποτελεσματα της επιτιχιας που μας εφεραν στην κορυφη

 

 

Οπτικη όψη (Visual Aspect) 94.58%

 

Eπιστημονικη αξιολόγηση (Scientific Evalut) 89.00%
Οσμή (Odor) 93.06%

 

Γευση (Taste) 92.67%

 

Συσκευασια (Packaging) 90.00%
Συνολο (Total) 91,86%

 

 

 

 

 

http://STYLE100FM.GR