Σητεια

Υπογραφή σύμβασης για την “Προμήθεια και τοποθέτηση πινακίδων Γεωδιαδρομών”

logo-dimarxeiou-610x380

Μεταξύ του Δημάρχου Σητείας και των εκπροσώπων της εταιρείας Φανουράκη -Επταμηνιτάκη Ο.Ε. (Σύγχρονο Σπίτι) υπεγράφη σύμβαση για την «Προμήθεια και τοποθέτηση πινακίδων Γεωδιαδρομών του Παραδοτέου 4.2.3. της Πράξης GEOIN» αντί του ποσού των 20.000,00 € περίπου με Φ.Π.Α. 24%.

Συγκεκριμένα η σύμβαση προβλέπει την προμήθεια και τοποθέτηση α) πινακίδων πληροφοριακών που θα τοποθετηθούν σε κεντρικά σημεία οικισμών και κομβικά σημεία με σκοπό να λειτουργήσουν σαν info points, β) πινακίδων πληροφοριακών που θα τοποθετηθούν στα μονοπάτια και σε ενότητες Γεωλογικού και Παλαιολογικού ενδιαφέροντος και γ) πινακίδων κατεύθυνσης (ένδειξης) με απλό βέλος ή με βέλος και όνομα προορισμού.

Η σύμβαση αφορά ουσιαστικά στη σήμανση νέων γεωδιαδρομών και βελτίωση των υφιστάμενων προσβάσιμων μονοπατιών, χαρακτηριστικών σημείων-αξιοθεάτων με σκοπό την ανάδειξη της γεωλογικής κληρονομιάς της ζώνης που καλύπτει η περιοχή του Γεωπάρκου και τη λειτουργία της μακροπρόθεσμα ως πυρήνας εναλλακτικών δραστηριοτήτων που θα προσελκύει κόσμο είτε για ερευνητικούς είτε για περιηγητικούς-οικοτουριστικούς λόγους.

http://STYLE100FM.GR

 

.