Σητεια, Υγεια

Tακτικές ομιλίες σε Σητεία και Παλαίκαστρο σε θέματα ψυχικής υγείας.

arogh-2yqo7u3c6js74ik9hrf0ne

        Η  Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Λασιθίου ξεκινάει  εκπαίδευση φορέων του  Δήμου Σητείας με σκοπό την πρόληψη  σε θέματα αυτοκτονικότητας και ψυχοπαθολογίας.Την  ομάδα ψυχοεκπαίδευσης  αναλαμβάνει ο κλινικός νευρο-ψυχολόγος Γιαγκιόζης Δημήτρης και  θα πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα στο Γ.Ν.Σητείας στο χώρο του αμφιθεάτρου  και ώρα 11.30 π.μ έως 13:00μ.μ..

Η  7η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 και ώρα 11:30π.μ. στο  Γ.Ν.Σητείας όπου θα αναπτυχθεί το θέμα «Ο κόσμος της ψύχωσης» θα ακολουθήσει συζήτηση.

Η εκπαίδευση είναι  δωρεάν. Για οποιαδήποτε πληροφορία  μπορείτε να απευθύνεστε στην Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Λασιθίου.  Τηλ. 28410- 25905 mail: kinarogi@yahoo.gr

 

Η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Λασιθίου, διοργανώνει τακτικές μηνιαίες ομιλίες στο Παλαίκαστρο και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Σχολείο Παλαικάστρου με στόχο την πρόληψη σε θέματα ψυχικής υγείας.

Οι θεματολογίες που θα συζητηθούν, από τον κλινικό νεύρο-ψυχολόγο Γιαγκιόζη Δημήτρη, εστιάζονται κυρίως στην αυτοκτονικότητα, ψυχοπαθολογία, την κοινωνική αποξένωση, το φόβο και την ανασφάλεια να συζητήσουμε με τον συνάνθρωπο μας, τις ψυχώσεις, την αγχώδη διαταραχή και τέλος την κατάθλιψη.

Η  3η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την  Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017  και ώρα: 11:30π.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Παλαικάστρου με θέμα «ΘΕΣΜΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. ΡΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ »

Η είσοδος είναι δωρεάν. Για οποιαδήποτε πληροφορία  μπορείτε να απευθύνεστε στην Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Λασιθίου.  Τηλ. 2841025905 mail: kinarogi@yahoo.gr

 

ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ