Διεθνη

Άνοιξε τα σύνορα ο Ερντογάν! Βίντεο ντοκουμέντα με πρόσφυγες να περνούν ελεύθερα!

refugeesborders-1200x796

Τα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας στα social media είναι αποκαλυπτικά. Η Τουρκία έχει ανοίξει κανονικά τα σύνορα στα 4 εκατομμύρια πρόσφυγες που έχει στο έδαφός της!

Το είπε και το έκανε ο Ταγίπ Ερντογάν και εκτελεί το σχέδιο του ωμού εκβιασμού του προς την Δύση. Την ώρα που η Τουρκία μετράει δεκάδες νεκρούς στρατιώτες στην Ιντλίμπ ο Ερντογάν έχει δώσει εντολή και από το βράδυ τα σύνορα έχουν ανοίξει και οι πρόσφυγες περνούν κατά εκατοντάδες προς την Ελλάδα. Άλλοι συγκεντρώνονται στα χερσαία σύνορα ανάμεσα στις δυο χώρες και άλλοι στα παράλια. Και όταν τους ρωτούν οι Τούρκοι δημοσιογράφοι απαντούν: «Στην Ελλάδα».

Δείτε τα βίντεο

Demirören Haber Ajansı

@dhainternet

Sınır kapılarının açıldığı iddiaları üzerine mülteciler Avrupa’ya geçmek için sınır kapılarına yöneldi. Gerek Suriye sınırından gerekse Türkiye içinden Avrupa’ya gitmek isteyen mülteciler yollara düştü.

 

 

WATCH: Refugees going to GREECE from as Turkish authorities opened the borders into Europe without any explanation.

Ενσωματωμένο βίντεο

The first immigrants to leave Turkey for Europe.

Turkish authorities do not block anyone from leaving.

All immigrants are free to go as can be seen in the video.

Ενσωματωμένο βίντεο

Εκτός από τους κυβερνητικούς αξιωματούχους, και ο εκπρόσωπος του κόμματος του Ερντογάν, Εμερ Τσελίκ δήλωσε ότι η Τουρκία δεν είναι πλέον σε θέση να συγκρατήσει την εντεινόμενη ροή των προσφύγων από τη Συρία.

📍After has decided not to hinder refugees trying to cross into , migrants have gathered in Edirne at the Greek border

▪️Migrants are walking towards the border to cross into

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter

Abdullah Bozkurt@abdbozkurt

News channel A-Haber, owned by President ‘s family, advertises all border crossings to Europe, on both sea and land, were opened and refugees in started moving towards .

Erdogan raised the stakes in his blackmail policy to extract concessions.

Ενσωματωμένο βίντεο

«Η πολιτική της Τουρκίας παραμένει αμετάβλητη, αλλά η χώρα δεν μπορεί πλέον να συγκρατεί τη μαζική εισροή (προσφύγων) από την Ιντλίμπ στα σύνορά της». Έτσι ονόμασε τον εκβιασμό ο Τσελίκ τα ξημερώματα της Παρασκευής. Και τα σύνορα άνοιξαν.

Έτσι η Τουρκία και με την βούλα γράφει για ακόμα μια φορά στα παλιά της τα παπούτσια την Κοινή Δήλωση Τουρκίας – ΕΕ για το Προσφυγικό, όπως είναι η επίσημη ονομασία της διμερούς συμφωνίας του 2016.