Σητεια

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΤΗΤΩΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΙΛΙΜΠΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

10559834_420256501480813_1300722015635435268_n

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΤΗΤΩΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΛΙΛΙΜΠΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Με αφορμή τις εκλογές του Κυνηγετικού Συλλόγου Σητείας στις 7/04/2019 θέλω να γνωστοποιήσω την υποψηφιότητα μου ως πρόεδρος του Συλλόγου. Είμαι υπερήφανος για την τετραετή θητεία μου στο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου και εκμεταλλευόμενος τις εμπειρίες και την στήριξη νέων ανθρώπων, τόσο ηλικιακά όσο και στη σχέση τους με το κυνηγετικό Σύλλογο παίρνω το θάρρος να ζητήσω την στήριξη των μελών του Συλλόγου, με σκοπό να συνεχίσω το έργο των παλιότερων και να το εμπλουτίσω με νέες ιδέες.
Θέλω να τονίσω ότι η προσφορά στο Κυνηγετικό Σύλλογο είναι ένα μεράκι και δεν έχει κανένα κέρδος παρά μόνο να ικανοποιήσει το πάθος και την αγάπη μου για αυτό το χόμπι. Είναι κατανοητό λοιπόν ότι δεν υπάρχουν σκοπιμότητες και στόχος μου είναι να υπηρετήσω με ανιδιοτέλεια και σεβασμό στο κυνήγι το συμφέρον των μελών του Συλλόγου.
Θέλω να ευχαριστήσω τα απερχόμενα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που με εμπιστεύτηκαν και αποσύρονται από τα δρώμενα του Συλλόγου, ύστερα από πολλά χρόνια προσφοράς σε αυτόν. Είναι μεγάλη η ευθύνη που μου αναθέτουν και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη που με στηρίζουν θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας.

Υποψηφιότητες για το Δ.Σ
ΓΑΡΕΦΑΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ηλεκτρολόγος
ΓΙΩΡΓΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, αγρότης
ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, συνταξιούχος στρατιωτικός
ΛΙΛΙΜΠΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ελεύθερος επαγγελματίας
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ιδιωτικός υπάλληλος
ΠΗΔΗΚΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ηλεκτρονικός υπολογιστών
ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ(ΚΑΛΗΜΕΡΑΣ), κρεοπώλης

Για την ελεγκτική επιτροπή:
ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ασφαλιστής
ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, γιατρός
ΜΟΥΤΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, δάσκαλος

http://STYLE100FM.GR