Σητεια, Συνεντεύξεις

Αναλυτική παρουσίαση των μέτρων περιορισμού από τον Διοικητή του ΑΤ Σητείας κ.Μάλλιο στον STYLE 100(ΗΧΗΤΙΚΟ)

unnamed

Αναλυτική παρουσίαση των μέτρων περιορισμού από τον διοικητή του ΑΤ Σητείας

στον STYLE 100

 

 

Προβληματική εξακολουθεί να είναι η μη συμμόρφωση στις οδηγίες περιορισμού των μετακινήσεων, η συμπεριφορά των μεγαλύτερων ηλικιών, που «σπάνε» τις απαγορεύσεις είτε λόγω της αδυναμίας ηλεκτρονικής  εξυπηρέτησης, είτε από άγνοια, ή στη βάση μιας αδικαιολόγητης αισιόδοξης αντιμετώπισης της κρίσης.

Και ενώ η γενική εικόνα για την περιοχή είναι καλή όσον αφορά τις μετακινήσεις και τις ελεγχόμενες συμπεριφορές, όπως είπε και ο Διοικητής του αστυνόμου τμήματος Σητείας Γιώργος Μάλλιος , μιλώντας στον STYLE100 και τον Κώστα Γραμμενίδη, οι εξαιρέσεις είναι ο κίνδυνος και η ατομική ευθύνη είναι η βασική δύναμη αντιμετώπισης της κρίσης.

Έκκληση για συμμόρφωση απηύθυνε και χθες, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό  ο δήμαρχος Σητείας Γ. Ζερβάκης, σε μια συζήτηση που ανέδειξε  το πρόβλημα ελέγχου όλων των επισκεπτών από άλλες πόλεις ή χώρες.

Τα μέτρα περιορισμού, παρουσίασε αναλυτικά ο Γ. Μάλλιος σήμερα στο σταθμό, ενώ διευκρίνισε πως υπάρχει πλέον ενημέρωση και για τι αφίξεις από το αεροδρόμιο και τους επισκέπτες από το εξωτερικό που έχουν κατοικίες στην περιοχή μας.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

https://style100fm.gr/