Σητεια

Αυτοί που συνέβαλαν στα 28 χρόνια του STYLE 100

5

Αυτοί που συνέβαλαν στα 28 χρόνια του STYLE 100

 

 

Πρωτεργάτες, συνεργάτες, στυλοβάτες και υποστηρικτές, οι περισσότεροι άνθρωποι που στήριξαν  τον STYLE 100 με  την παρουσία τους στις εκπομπές, σαν παραγωγοί ή τεχνικοί , «πέρασαν» και πάλι μπροστά μας μέσα από τα βίντεο και το φωτογραφικό υλικό που δημοσιεύσαμε , στα πλαίσια του αφιερώματος για τα 28 χρόνια του σταθμού.

Όμως, αυτό το υλικό, αδίκησε κάποιους άλλους,πολύ σημαντικούς που δεν έχουν αποτυπωθεί εκεί, έχουν  καταγραφεί όμως για την πολύ μεγάλη συμβολή τους στην επιτυχημένη πορεία του STYLE 100.

Για να αποκαταστήσουμε τα πράγματα λίγο και παρόλο που δεν γίνεται να αναφερθούμε σε όλους ονομαστικά στη παρούσα φάση, θα πρέπει να πούμε πως ο Στέλιος Τσαντηράκης από την πρώτη  στιγμή ήταν εδώ παρών και του αναλογεί μεγάλο μέρος της επιτυχίας. Ηταν εξάλλου και «πρωτοποριακός» για την εποχή, αφού εκτός από τις εκπομπές του από το στούντιο,έκανε ζωντανή περιγραφή των αγώνων της «Νίκης» από το γήπεδο Σητείας.

Να πούμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον Θεόδουλο Λαγουδάκη, που είναι και ο «νονός» του σταθμού, αφού εμπνεύστηκε το όνομα του, στον Γιάννη Βαρδάκη με την επιτυχημένη εκπομπή ΄΄Rock Show΄΄, στην ψυχολόγο Σταυρούλα Δελημπαλνταδάκη με την συμβουλευτική της  εκπομπή ΄΄μα γιατί δε με καταλαβαίνεις΄΄. Πολλούς ακόμα.

Και κυρίως, όλους εσάς.

Γα τον STYLE 100

Μανώλης Δασκαλάκης