Σητεια

Αϊλαμάκης Γιώργος Αντιδημαρχος ΠΠ:rapid test στο Δήμο Σητείας

142440680_2785843165007290_8603871037323372640_n

Δελτίο τύπου της 23/1/2021
Δήμος Σητείας / Πολιτική Προστασία
ΘΕΜΑ: rapid test στο Δήμο Σητείας..
Σάββατο σήμερα 23/1/2021 και από της 10:00 πμ, ξεκίνησε η διαδικασία της λήψης των rapid test για όλο το Δήμο Σητείας, με τη μέθοδο των drive through (λήψη δείγματος από το ρινοφάρυγγα, μέσα από το αυτοκίνητο).
Η διαδικασία συνδιοργανώθηκε από την 7η ΥΠΕ – Δήμο Σητείας- ΚΟΜΥ, σε τρία στατικά σημεία, πέριξ του συντριβανιού της πόλης, στελεχωμένα από μια ομάδα της ΚΟΜΥ Ειδικού Σκοπού Λασιθίου και δύο ομάδες της ΚΟΜΥ Ειδικού Σκοπού Ηρακλείου.
Τρεις φάλαγγες οχημάτων είχαν σχηματιστεί στα τρία οδικά ρεύματα εισόδου στη πόλη, από Άγιο Νικόλαο, Παλαίκαστρο και Πισκοκέφαλο.
Η προσέλευση των δημοτών, είτε μέσα από αυτοκίνητο, είτε επί δικύκλου, ήταν μεγάλη και άκρως συγκινητική. Υπήρξε πανηγυρική ατμόσφαιρα , πειθαρχημένη συμπεριφορά, πολιτισμένη συμμετοχή.
Στις 15:50 ολοκληρώθηκε η όλη διαδικασία σύμφωνα με την οποία ελέγχθηκαν 646 δημότες και όλα τα τεστ βρέθηκαν
ΑΡΝΗΤΙΚΆ…
Άλλη μια μεγάλη επιτυχία για το Δήμο μας, όπως εκείνες της Ζάκρου και του Παλαικάστρου.
Εκ μέρους του Δημάρχου Σητείας Κου Ζερβάκη Γεωργίου , των Αντιδημάρχων, της Αναπληρώτριας Διοικητριας του Νοσοκομείου – ΚΥ Σητείας και του Προέδρου της Κοινότητας Σητείας, που παρευρέθηκαν από την αρχή μέχρι τέλους, θερμά συγχαρητήρια και ευχαριστίες σε όλους τους εμπλεκόμενους.
Αναλυτικά ως το Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σητείας , εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες στις τρεις ΚΟΜΥ Λασιθίου – Ηρακλείου, που παρά τις αντιξοότητες καιρικές συνθήκες (σποραδική βροχή), υπερέβαλαν εαυτούς και με υψηλό αίσθημα ευθύνης έφεραν εις πέρας την όλη δράση και πάντα υπό τίς οδηγίες και κατευθύνσεις της εποπτριας, Ιατρο Κας Καρπούζη Αθηνά.
Ένα ευχαριστώ στα αδέλφια Ιωάννη και Ευαγγελίας Μαρκάκη διοικητικοί των ΚΟΜΥ Ηρακλείου και Λασιθίου αντίστοιχα.
Ευχαριστούμε την Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου, το Α/Τ Σητείας για τον έλεγχο της κυκλοφορίας και της ασφάλειας του χώρου δράσης και πάντα με την συμβολή των εθελοντικών ομάδων ΕΔΕΑΚ και Ερυθρού Σταυρού υπό τίς οδηγίες των επικεφαλείς Κου Δασκαλάκη Ιωάννη και Μάσιμου Ρέστη.
Ευχαριστούμε θερμά απο τον συλλογο καταστηματων εστίασης τους:
1) Ζαχαροπλαστειο Μητσακακης
2) Εστιατοριο-Πιτσαρια Διονυσος
3) Εστιατοριο Πιτσαρια- Κρητικο Σπιτι
4) Εστιατοριο-Πιτσαρια Da Giorgio
5) Ψητοπωλειο Μαγατζες (υλικοτεχνικος εξοπλισμος)
6) Καφεκοπτειο Αρετάκης,
7) καφέ bistro the wall
8) τη καβα ΟΙΝΩ
που προσέφεραν απλόχερα γλυκά, φαγητά , ποτά κλπ εδέσματα σ’ όλους τους παρευρισκόμενους .
Επίσης συνέδραμαν με τη παρουσία τους οι :
1) Πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ Κος Λυμπερίου Κώστας και
2) Προεδρος Κυνηγετικού Συλλόγου Σητείας Κος Λιλιμπάκης Μανώλης.
Στην παραπάνω δράση παρευρέθηκε ο περιφερειακός σύμβουλος Κος Τσιφετάκης Γιώργος, εκπροσωποντας τη Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου .
Συνεχίζουμε τη τήρηση και εφαρμογή των μέτρων που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση .
Όχι εφησυχασμός…
Αγκαλιασμένοι και μονιασμένοι όλοι μαζί ως ένας ενιαίος και συμπαγής Δήμος, ενώνοντας τις καρδιές μας, τις δυνάμεις μας, τη σκέψη μας, τις ενέργειες μας και προχωροντας χωρίς αντιπαραθέσεις , χαρακτηρισμούς και προσβολές, να φτάσουμε στη κατάκτηση εκείνου του αγαθού για τον άνθρωπο, που είναι η υγεία…
Καλή δύναμη σε όλους, υπομονή, σύνεση και κάτω από τη σκέπη της Υπερμάχου Στρατηγού, να έλθει εκείνη η ποθητή μέρα που θα έχουμε πλέον εισέλθει στη κανονικότητα με όλη τη σημασία της λέξης..
Αϊλαμάκης Γιώργος

https://style100fm.gr/