Πολιτικα

Δεκτή η ένσταση του Γεωργιάδη – Και πάλι τέσσερις οι διεκδικητές της αρχηγίας της ΝΔ

680x382_680_382_imagesmadeimagesremotehttp_cretalive.s3.amazonaws.com277528ypopsifioi-nd4-864x400_c_680_361_s.jpg

Ήταν τέσσερις, έγιναν τρεις και τώρα ξαναγίνονται τέσσερις οι διεκδικητές της αρχηγίας της ΝΔ! Ο Άδωνις Γεωργιάδης τελικά ρίχνεται στην κούρσα καθώς η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) της Νέας Δημοκρατίας έκανε δεκτή την ένσταση που υπέβαλε, μετά τη γνωστοποίηση του αποκλεισμού του από τη διαδικασία, χθες, επειδή ήταν εκπρόθεσμος … κατά λίγα λεπτά.

Μετά το σάλο που ξέσπασε στα social media αλλά και τις δηλώσεις πολιτικών προσώπων και των συνυποψηφίων του, που ανέφεραν ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης θα πρέπει να είναι υποψήφιος αφού κατάφερε να συγκεντρώσει τις 50 υπογραφές, η Επιτροπή που συνήλθε σήμερα, αποφάσισε να κάνει δεκτή την ένσταση Γεωργιάδη.

Όπως τόνισε ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης, ενημερώθηκε από τον Ανδρέα Παπαμιμίκο, ότι η ένστασή του έγινε δεκτή και είναι και αυτός υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

Με δηλώσεις του στην ΕΡΤ, έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, παραδέχθηκε ότι ήταν δικό του σφάλμα η καθυστερημένη κατάθεση της υποψηφιότητας και δεν μέμφεται την ΚΕΦΕ της Νέας Δημοκρατίας.