Σητεια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ -ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

6.30-Σ-ΛΙΜΕΝΙΚΟ

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σητείας έλαβε έγκριση χρηματοδότησης στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ ΠΟΣΟΥ 687.041,47 Ευρώ. Ένα ιδιαίτερα μεγάλο ποσό για χρηματοδότηση μελετών όλων των λιμενικών εγκαταστάσεων αρμοδιότητας του. Μελέτες πολύτιμες και απολύτως αναγκαίες στη βάση των οποίων θα ζητηθούν χρηματοδοτήσεις για λιμενικά έργα της Σητείας του Μόχλου, του Κουρεμένου  και του Γούδουρα, τα επόμενα χρόνια.

Για την επιτυχία αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Βουλευτή Λασιθίου κο Ιωάννη Πλακιωτάκη που τόσο από τη θέση του βουλευτή αλλά κυρίως από αυτή του Υπουργού Ναυτιλίας συνεργάστηκε μαζί μας, μας υποστήριξε θερμά στην πρόταση μας αυτή,  με αποτέλεσμα να επιτύχουμε την 100% χρηματοδότηση του ποσού και μελετών που ζητήσαμε.

Επίσης να ευχαριστήσουμε της Υπηρεσίες του Υπουργείου Ναυτιλίας για τη άψογη συνεργασία τους στην προέγκριση και σύμφωνη γνώμη τους αναφορικά με την πρόταση αυτή , και  το Υπουργείο Εσωτερικών για την έγκριση του. Επίσης  το Δήμαρχο και τη δημοτική αρχή για την υποστήριξη και το συντονισμό καθώς και τις υπηρεσίες του Δήμου Σητείας και τους εξωτερικούς μας συνεργάτες για την αρτιότητα του φακέλου και εντατική τους εργασία προκειμένου να προλάβουμε την καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης της πρότασης.

 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σητείας

Μιχάλης Αντωνιδάκης

 

https://style100fm.gr/