Σητεια

Δημοτικός Σύμβουλος MSC Καθ.Φυσικής Αγωγής Λεωνίδας Τερζης : ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΕΩΠΑΡΚΟ UNESCO ΣΗΤΕΙΑΣ

dav dav

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΕΩΠΑΡΚΟ UNESCO ΣΗΤΕΙΑΣ

 

Κατά διαστήματα υπάρχουν ειδήσεις που με την ανακοίνωση τους ειναι δυνατόν να διακόψουν και σπάσουν την μονοτονία , κυρίως άσχημων καταστάσεων και συνθηκών , όπως αυτών που ζούμε την περίοδο αυτή λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού και των προβλημάτων στα βόρεια σύνορα μας στον Έβρο .

Με χαμόγελο λοιπόν ,  αίσθημα αισιοδοξίας και

ιδιαίτερη χαρά , πληροφορηθήκαμε επισήμως την θετική αξιολογηση του Παγκόσμιου Γεωπάρκου UNESCO της Σητείας (μας ήταν ήδη γνωστό απο τον Οκτώβριο του 2019) ( https://style100fm.gr/αξιολόγηση-παγκοσμίου-γεωπάρκου-unesco-ση/ )

 

Η  αξιολόγηση έλαβε χώρα τον Ιούλιο του 2019 και αποδείχθηκε πως ο δημος Σητειας και ο ΔΟΚΑΣ ήταν καθ´ολα έτοιμοι για την υποδοχή των αξιολογητών και την θετική έκβαση του ελέγχου . Θεωρούμε ευτύχημα που η αξιολόγηση έγινε επι των ημερών μας και δεν κατέληξε σαν το δημοτικό Ωδείο ,δηλ κλειστό .

 

Προσωπικά εύχομαι το στολίδι της περιοχής , το γεωπάρκο να προστατευτεί να αναδειχθεί και να αποτελέσει τον μοχλό ανάπτυξης για την περιοχή μας .

 

Έως τότε , μένουμε σπίτι κοντά στα παιδια μας  για να μπορέσουμε σύντομα να περιορίσουμε την εξάπλωση και απαλλαγούμε απο την πανδημία .

 

 

Καλή δύναμη σε όλους

 

Δημοτικός Σύμβουλος

MSC Καθ.Φυσικής Αγωγής

Λεωνίδας Τερζης