Σητεια, Συνεντεύξεις

Ενα ακόμα κρούσμα κορονοιού σε μια “ελεγχόμενη κατάσταση”(ΒΙΝΤΕΟ)

DSC02892

Φρουρούμενος., στο Αστυνομικό Τμήμα, παραμένει ένα ακόμα άτομο, διακινητής προσφύγων , σύμφωνα με πληροφορίες, που βρέθηκε θετικό στον κορονοιό, ανεβάζοντας έτσι τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων από τους ανθρώπους που φιλοξενούνται στον επιβατικό σταθμό, σε τρία.

Κατά πάσα πιθανότητα και για λόγους ασφαλείας, δεν θα γίνει μεταφορά του σε δικαστήρια, αλλά θα τον επισκεφτεί εισαγγελέας στον χώρο που φρουρείται.

Είναι ένα ακόμα κρούσμα σε μια “ελεγχόμενη κατάσταση” σύμφωνα με τον Γ. Ζερβάκη, μετά την τακτική τηλεδιάσκεψη με τους εμπλεκόμενους φορείς, υγειονομικούς και άλλους , και τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου

Την ενημέρωση έκανε  ο Δήμαρχος Σητείας, αφού, αυτή την φορά, η τηλεδιάσκεψη δεν ήταν  ανοιχτή για τα ΜΜΕ
Αύριο θα υποβληθούν σε νέο τεστ οι πρόσφυγες, που παραμένουν στον κλειστό και ελεγχόμενο χώρο του επιβατικού σταθμού, χωρίς να έχουν εμφανίσει ανησυχητικά συμπτώματα. Τα πρώτα δυο κρούσματα, εξακολουθούν να νοσηλεύονται στον θάλαμο covid του νοσοκομείου της πόλης.
Καθησυχαστικός θέλησε να εμφανιστεί ο Γιώργος Ζερβάκης για τους ανθρώπους που έχουν έρθει σε επαφή με όσους φιλοξενούνται στον επιβατικό σταθμό. ΕΔΕΑΚ, Ερυθρός Σταυρός, ΕΚΑΒ έχουν πάρει όλα τα μέτρα προστασίας στην διάρκεια των επαφών τους .
Η κατάσταση είναι ελεγχόμενη, καθησύχασε ο Γ. Ζερβακης, που ζήτησε υπευθυνότητα, και χαμηλούς τόνους , ενώ θέλησε να σημειώσει πως , όλοι οι εμπλεκόμενοι πρέπει να αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα την κατάσταση.
Η νέα πραγματικότητα, οδηγεί σε αναγκαστική αναβολή στην μετακίνηση των προσφύγων.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

https://style100fm.gr/