Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΚλειστά τα σχολεία και οι υπηρεσίες του Δήμου αύριο (BINTEO)

Κλειστά τα σχολεία και οι υπηρεσίες του Δήμου αύριο (BINTEO)

 

Εποπτεία κτιρίων και δομών που έχουν υποστεί ζημιές από Γ. Πλακιωτακη ,Γ. Ζερβάκη και Τεχνική Υπηρεσία αύριο

Κλειστά θα παραμείνουν  αύριο τα σχολεία και οι υπηρεσίες του Δήμου προκειμένου να διενεργηθούν αυτοψίες από την Τεχνική Υπηρεσία, όπως δήλωσε ο Γιώργος Ζερβάκης.
Ο Δήμαρχος έκανε γνωστό πως έρχεται στην Σητεία ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκης, που αύριο το πρωί, μαζί με τον Γ. Ζερβάκη και τεχνικό κλιμάκιο, θα μεταβεί σε δομές και κτίρια που έχουν υποστεί φθορές.
Σύμφωνα με τον Γ. Ζερβάκη, σημειώθηκαν  μερικές κατολίσθησεις και γίνεται προσπάθεια για άμεσο καθαρισμό των δρόμων.

Πέρα από την κατάρρευση της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου στον Ξερόκαμπο, δεν υπάρχουν άλλες σοβαρές ζημιές, είπε στον STYLE100 ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ζάκρου κ. Κεκερίδης.

Ανακοίνωση του Δημάρχου 

Ενημερώνουμε τους πολίτες ότι, λόγω του ισχυρού σεισμού των 6,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που έπληξε σήμερα την περιοχή, με απόφαση του Δημάρχου
δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία Π/βάθμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης, οι Παιδικοί Σταθμοί και τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια, αύριο Τετάρτη 13 Οκτωβρίου.
Κλειστές θα είναι επίσης και οι υπηρεσίες του Δήμου, πλην της Πολιτικής Προστασίας, της Τεχνικής Υπηρεσίας και της Πολεοδομίας.

Οι υπηρεσίες του Δήμου διενεργούν συνεχώς αυτοψίες στα δημόσια κτίρια και τα σχολεία, εν τούτοις επειδή δεν υπάρχει δυνατότητα πρόβλεψης της εξέλιξης του φαινομένου, καλούμε τους πολίτες να είναι ψύχραιμοι και προσεκτικοί και να ακολουθούν τις οδηγίες για αντίστοιχες καταστάσεις.

Όποιοι διαπιστώσουν ζημιές στα κτίριά τους παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ. Αϊλαμάκη Γεώργιο στο τηλ: 6936504617.

Είμαστε σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσουμε ό,τι χρειαστεί.

 

 

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

http://STYLE100FM.GR

 

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα