Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΚλιμάκιο  του ΠΑΣΟΚ–ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ επισκέφτηκε την Σητεία-Ζητάμε την άμεση αποκατάσταση των ζημιών...

Κλιμάκιο  του ΠΑΣΟΚ–ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ επισκέφτηκε την Σητεία-Ζητάμε την άμεση αποκατάσταση των ζημιών και  την άμεση καταβολή αποζημιώσεων σε όλους τους πληγέντες.

                                         

                                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΣΤΗ ΣΗΤΕΙΑ

Κλιμάκιο  του ΠΑΣΟΚ–ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ με επικεφαλή τον Γραμματέα Γιώργο Μπελούκα, συνοδευόμενο από το μέλος της Κ.Π.Ε. Τάκη Πατεράκη, μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Λασιθίου και τους γραμματείς των Δημοτικών Οργανώσεων Σητείας και Ιεράπετρας  επισκέφτηκε την Σητεία που σήμερα κάνει απολογισμό της μεγάλης καταστροφής. Το  ΠΑΣΟΚ–ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ συμπαραστέκεται στους συνανθρώπους μας. Ζητάμε την άμεση αποκατάσταση των ζημιών και  την άμεση καταβολή αποζημιώσεων σε όλους τους πληγέντες. Θέλουμε να πούμε ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους πυροσβέστες, στην Αστυνομία, στο ΕΚΑΒ και όλους τους εθελοντές που από την πρώτη στιγμή ήταν στο πλευρό του Σητειακού λαού και δεν υπήρξαν θύματα.

Από το κλιμάκιο τονίστηκε ότι στόχος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ είναι η έμπρακτη και ουσιαστική ενίσχυση των πολιτών και της δημόσιας περιουσίας, προκειμένου να ξαναλειτουργήσει το γρηγορότερο δυνατό η αγορά της Σητείας και οι εργαζόμενοι να επιστρέψουν στην καθημερινότητα τους. Καλούμε την κυβέρνηση να μην μείνει στα λόγια, να φροντίσει για την αποκατάσταση των ζημιών της θεομηνίας και να θωρακίσει την Σητεία με έργα αντιπλημμυρικά. Για να μην  αντιμετωπίσει τέτοιου είδους φαινόμενα ξανά, κάτι που δυστυχώς διαφαίνεται πιθανό με την κλιματική αλλαγή μπροστά μας.

 

 

Γραφείο Τύπου                                                                                                                                   ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ                                                                                                      Νομαρχιακή Επιτροπή Λασιθίου

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα