Σητεια

Κυνηγοί,προσοχή την Κυριακή

kssitias-702x336

 

Άμεση υπήρξε η ανταπόκριση από τον Κυνηγετικό Σύλλογο στην έκκληση του ΔΟΚΑΣ για ιδιαίτερη προσοχή την Κυριακή, στη διάρκεια του αγώνα.που οργανώνει ο Φυσιολατρικός Ορειβατικός Σύλλογος. Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε:

Το Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Σητείας ενημερώνει τα μέλη του ότι την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 σύμφωνα και με ανακοίνωση του Φυσιολατρικού Ορειβατικού Συλλόγου Σητείας θα γίνουν αγώνες ορεινού τρεξίματος και πεζοπορίας με ώρα έναρξης 9:30 π.μ και λήξης περίπου 13:00. Η διαδρομή τρεξίματος είναι από την πλατεία της Ζήρου – κάνεβα -Ζάκαθος- Σίτανος – Σκαλιά- Μαύρος Κάμπος – Ζάκρος – Φαράγγι νεκρών – Αρχαιολογικός χώρος Κάτω Ζάκρου και η πεζοπορία είναι από Πλατεία Ζάκρου – Φαράγγι νεκρών – Αρχαιολογικός χώρος Κάτω Ζάκρου.

Εφόσον η παραπάνω διαδρομή περιλαμβάνει περιοχές όπου επιτρέπεται και το κυνήγι παρακαλούμε τα μέλη μας κατά την διάρκεια του κυνηγίου να είναι προσεκτικοί, να ελέγχουν τα σκυλιά τους, να κρατάνε απόσταση περίπου 300μ από τα σημεία όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας προς αποφυγή ατυχημάτων και να φοράνε στον κορμό τους ένδυμα φωσφορίζοντος χρώματος πορτοκαλί. Ευχαριστούμε!

 

Εκ του Δ.Σ