Σητεια, Συνεντεύξεις

Μ. Περάκης στον STYLE 100: Καμιά φορά, δεν χάνει κανείς(βιντεο)

DSC03627

 

 

Με καμία διάθεση σύγκρουσης, αλλά πάντα  με δημιουργική διάθεση, ο Μιχάλης Περάκης σήμερα στην<< Τελεία>> μίλησε για όλα όσα τον αφορούν.

Πολλά  από αυτά  έχουν  γίνει μέρος της δημόσιας κουβέντας, λόγω  των ιδιοτήτων που κατά καιρούς έχει, με την προεδρία του ΔΟΚΑΣ να ανήκει πλέον στο παρελθόν και τον ίδιο να κρίνει πως δεν είναι η κατάλληλη,  στιγμή για να ανοίξει το θέμα, που φαίνεται  πως έχει πολλές κρυφές πτυχές. Εν καιρώ.

Τώρα, στις προταιραιότητες του είναι , μαζί με τη προσωπική του ηρεμία και την διάθεση ποιοτικού  χρόνου  στην οικογένεια  του, η Περιηγητική Λέσχη, για το μέλλον της οποίας υπάρχει σοβαρός σχεδιασμός.

Ως  ανήσυχος άνθρωπος και ενεργός πολίτης , πάντα διατυπώνει δημόσιο λόγο  και κάνει παρεμβάσεις όταν κρίνει πως  πρέπει , ενώ παρακολουθεί ανοιχτά προγράμματα που μπορούν να αξιοποιηθούν και να λειτουργήσουν θετικά για την πόλη.

Τον ρωτήσαμε  να μας πει, ως δεινός σκακιστής, τι έφταιξε  και χάθηκε η παρτίδα, έχοντας κατά νου την ιστορία του ΔΟΚΑΣ . Καμία φορά, δεν χάνει κανείς, απάντησε .

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

https://style100fm.gr/