Διεθνη

Νέα αεροπορική τραγωδία στη Ρωσία! “Είναι όλοι νεκροί”

pthsh_synthesi1_467_355

Ένα νέο αεροπορικό δυστύχημα συγκλονίζει τη Ρωσία – Νεκροί 62 άνθρωποι!
– To μοιραίο αεροσκάφος ήταν τύπου Boeing 737 της αεροπορικής εταιρείας Flydubai
– Είχε απογειωθεί από το Ντουμπάι και είχε προορισμό το Ροστόφ, πριν προσκρούσει στο έδαφος
– Οι κακές καιρικές συνθήκες και οι χειρισμοί του πληρώματος στα πιθανότερα αίτια της τραγωδίας
– Συγκλονιστικό βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που δείχνει την στιγμή της πρόσκρουσης
– Οι πρώτες φωτογραφίες από το σημείο της συντριβής
– Δείτε σε χάρτη την πορεία του αεροπλάνου και το μήνυμα της αεροπορικής εταιρείας
Ο κυβερνήτης του Boeing 737-800 της εταιρείας flydubai που συνετρίβη σήμερα στο Ροστόφ επί του Ντον ήταν κυπριακής εθνικότητας, ανακοινώθηκε σήμερα από τη ρωσική εισαγγελία. “Πενήντα πέντε επιβάτες και επτά μέλη του πληρώματος σκοτώθηκαν. Έξι από τα επτά μέλη του πληρώματος ήταν ξένοι. Ο κυβερνήτης ήταν υπήκοος της Κύπρου”, δήλωσε στο πρακτορείο RIA Novosti ο εκπρόσωπος της εισαγγελίας.
Παράλληλα, η υποπρόξενος στο Γενικό Προξενείο της Ρωσίας στο Ντουμπάι ανακοίνωσε πως ένας ρώσος πολίτης ήταν μεταξύ των μελών του πληρώματος και πως σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πολίτες της Ισπανίας και των Σεϋχελλών μπορεί να περιλαμβάνονται μεταξύ των θυμάτων.

Πηγή στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης δήλωσαν επίσης σήμερα πως το πορώτο από τα δύο μαύρα κουτιά του αεροπλάνου βρέθηκε στον τόπο της συντριβής
Το προξενείο της Ουκρανίας στο Ροστόφ επί του Ντον ανακοίνωσε πως τουλάχιστον οκτώ ουκρανοί πολίτες μπορεί να βρίσκονταν μέσα στο αεροπλάνο.

Εξάλλου η ρωσική Επιτροπή Ερευνών ανακοίνωσε ότι εξετάζει ως πιθανότερες αιτίες του δυστυχήματος ένα σφάλμα του πιλότου λόγω των κακών καιρικών συνθηκών ή κάποια τεχνική βλάβη.

Η νέα τραγωδία που συγκλονίζει τη Ρωσία
“Όλοι οι επιβαίνοντες της αεροπορικής πτήσης με κωδικό FZ981 πρέπει να θεωρούνται νεκροί”. Με αυτή τη λιτή φράση, ρώσοι αξιωματούχοι ανακοίνωσαν τη νέα αεροπορική τραγωδία που κόστισε τη ζωή 62 ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και τέσσερα μικρά παιδιά.