Σητεια, Συνεντεύξεις

Ν. Λιλιμπάκης στον STYLE100 :Ενωμένοι και αλληλέγγυοι θα φέρουμε περισσότερους επισκέπτες τις επόμενες χρονιές στο Βαι(ηχητικό)

78545541_1397213067132939_7541779223917101056_o

 

 

 

Χαμηλές προσδοκίες για την φετινή σεζόν και την επισκεψιμότητα ξένων τουριστών στο Βαι, έχει ο υπεύθυνος του Palme Beach εστιατορίου και καφέ Νεκτάριος Λιλιμπάκης.

Μία  εκτίμηση, που στηρίζεται στις απόψεις που εκφράζουν οι τουριστικοί πράκτορες και στην κατάσταση που και ο ίδιος βιώνει τη φετινή,δύσκολη χρονιά, μια «δύσκολη πραγματικότητα», όπως είπε, μιλώντας στον STYLE100 και τον Κώστα Γραμμενίδη.

Η υγειονομική κρίση έδειξε πως τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται αυτονόητο και δεδομένο, σημείωσε, κάνοντας αναφορά στο παρθένο τοπίο στο Βαι φέτος, μακριά από την συνηθισμένη πολυκοσμία. Ένα τοπίο,που τουλάχιστον μπορούμε όλοι εμείς να ανακαλύψουμε ξανά σε αυτήν την «εξωτική» και αυθεντική διάσταση, που σπανίζει.

Σε κάθε περίπτωση, το Βαι είναι έτοιμο, σε λειτουργία βρίσκονται σχεδόν όλες οι υπηρεσίες(εστιατόριο, καφέ, πάρκινγκ, δημόσιες τουαλέτες, παραλία με καθίσματα και ομπρέλες) και έχουν τηρηθεί αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα για όλους τους χώρους.

 

Το Βαι, που τα τελευταία χρόνια δεχόταν πάνω από 200.000 επισκέπτες, δεν θα ζήσει τέτοιες στιγμές,όπως και όλη η Ελλάδα, αλλά στους επισκέπτες του, που μέχρι στιγμής τουλάχιστον είναι σχεδόν αποκλειστικά Έλληνες θα συνεχίζει να προσφέρει μαζί με το μοναδικό τοπίο, υψηλής φροντίδας και επιμέλειας υπηρεσίες.

Και επειδή οι συνθήκες είναι ειδικές, ειδικές είναι και οι προσφορές προς τους επισκέπτες. Μέχρι στιγμής, ελεύθερο είναι το πάρκινγκ, δωρεάν διατίθενται οι ομπρέλες και οι καρέκλες στην παραλία.

Ενωμένοι και αλληλέγγυοι μόνο μπορούμε να πετύχουμε πολλά για τις επόμενες χρονιές τονίζει ο κ. Λιλιμπάκης, που θυμίζει το σύνθημα «Πάμε Σητεία»,, που μπορεί να είναι φράση με σημασία και βάρος.

 

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

https://style100fm.gr/