Λασιθι

Πραγματοποιήθηκε το 2ο σεμινάριο του “Σχολείου Αγροτουρισμού Σητείας”

Χωρίς τίτλο1

Χθες 8 Φεβρουαρίου 2020, πραγματοποιήθηκε το 2ο σεμινάριο του “Σχολείου Αγροτουρισμού Σητείας”.
Το σεμινάριο είχε θέμα το Branding & Marketing αγροτικών προϊόντων. Το παρακολούθησαν 80 άτομα και είχε συμμετοχές από όλο νομό.

Ο σκοπός του “Σχολείου Αγροτουρισμού Σητείας” είναι να αποκτήσουν τα μέλη του επιμελητηρίου καθώς και οι συμπολίτες μας τις γνώσεις και τις δεξιότητες εκείνες να επιχειρήσουν και να βρουν τον δρόμο για τις αγορές. Τα σεμινάρια είναι στοχευμένα ως προς την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων, τον τουρισμό μικρής κλίμακας, την διασύνδεση των δύο αυτών καθώς και την εμψύχωση ως προς την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας. Αυτό όμως δεν είναι απαραίτητα δεσμευτικό, διότι ο κάθε ελεύθερος επαγγελματίας μπορεί να ωφεληθεί από ένα σεμινάριο, ασχέτως αν το παράδειγμα που θα χρησιμοποιηθεί είναι για ένα προιόν εντελώς διαφορετικό από αυτό που παράγει ή την υπηρεσία που παρέχει.

Σεμινάρια και ομιλίες θα γίνονται από το Επιμελητήριο Λασιθίου σε μια μόνιμη βάση καθώς και διάφορες συνδιοργανώσεις με επίσημους φορείς με σκοπό την επίτευξη των στόχων του “Σχολείου Αγροτουρισμού”.

Μετά από πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Λασιθίου και σε συνδιοργάνωση με επίσημους φορείς της πολιτείας θα γίνει εσπερίδα για την φυτοπροστασία της ελιάς στην Σητεία και θα ενημερωθείτε για την σχετική πρόσκληση άμεσα.

Ευχαριστώ θερμά τους παρακάτω για την πραγματοποίηση του σεμιναρίου: Περιηγητική Λέσχη Σητείας για την παραχώρηση της αίθουσας και τον ΔΟΚΑΣ για την ηχητική κάλυψη.

Επίσης ευχαριστώ θερμά για την πολύτιμη βοήθεια τους, τους κ.κ. Περάκη Μιχάλη, Κουρουπάκη Μανόλη, Οικονόμου Γιάννη,  Ξενιδάκη Λευτέρη, Αννα Μαρία Μακρυνάκη και Βασίλη Οικονόμου.

Για το Επιμελητήριο Λασιθίου

Αναστασία Πλακάκη