Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΣυντονιστική Επιτροπή για το Νοσοκομείο : Θετικές οι εξαγγελίες Χρυσοχοϊδη, παραμένουμε σε...

Συντονιστική Επιτροπή για το Νοσοκομείο : Θετικές οι εξαγγελίες Χρυσοχοϊδη, παραμένουμε σε εγρήγορση για την υλοποίηση τους

Ο Σητειακός λαός για άλλη μια φορά απέδειξε έμπρακτα ότι στέκεται δίπλα στο Νοσοκομείο της πόλης μας και ζητά τα αυτονόητα. Η επίσκεψη του Υπουργού στο Νοσοκομείο Σητείας μας ικανοποιεί, ως κίνηση καλής θέλησης να βρεθεί λύση, αλλά θα κριθεί εκ του αποτελέσματος.

Ο Υπουργός Υγείας, όπως ήδη ακούσατε σήμερα,  προέβη σε εξαγγελίες για πρόσληψη γιατρών με διαδικασίες fast- track. Επίσης, διαβεβαίωσε ότι στον νέο χάρτη υγείας που έχει ανακοινώσει η Κυβέρνηση, τα Νοσοκομεία Σητείας και Ιεράπετρας διατηρούν τον δευτεροβάθμιο ρόλο τους, και τα οποιαδήποτε σενάρια περί ύπαρξης ενός κεντρικού νοσοκομείου στον Νομό, με τα υπόλοιπα να μετατρέπονται σε Κέντρα Υγείας, παύουν να υφίστανται.

Έχουμε ακούσει πολλές φορές υποσχέσεις που έμειναν υποσχέσεις. Θεωρούμε θετική εξέλιξη την παρουσία στη πόλη μας του Υπουργού κυρίου Χρυσοχοΐδη, κι επίσης θεωρούμε ότι οι δεσμεύσεις και οι εξαγγελίεςπου έγιναν κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση, φτάνει να υλοποιηθούν άμεσα και να μεταφραστούν σε πράξεις. Το ζητούμενο από εμάς είναι, αυτός ο σχεδιασμός που εξαγγέλθηκε να μην αποδειχθεί για άλλη μια φορά “ψεύτικα λόγια και μεγάλα”.

Ο αγώνας μας αποδεικνύεται ότι δεν ξεκίνησε άνευ λόγου, και δείχνει να φέρνει αποτέλεσμα, αλλά σίγουρα συνεχίζουμε να είμαστε σε εγρήγορση παρακολουθώντας τις εξελίξεις.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Σητειακό λαό  που διαδήλωσε ειρηνικά σήμερα στο Νοσοκομείο.  Ήταν καταλυτική η συμμετοχή μικρών και μεγάλων. Ζητούμε κατανόηση από όσους ταλαιπωρήθηκαν από την αναγκαστική αναδίπλωση λόγω της επίσκεψης του Υπουργού.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ  ιδιαιτέρως στην μαθητιώσα νεολαία που έδωσε το παρών και επιβαρύνθηκε  με απουσίες ή αποβολές για τις ώρες που, για έναν τόσο σπουδαίο  σκοπό, έλειψαν από το σχολείο τους.

Θέλουμε, επίσης, να ευχαριστήσουμε τον Σύλλογο Εργαζομένων ΝοσοκομείουΣητείας, και τον Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Σητείας για τη συνεργασία τους.

Ως Συντονιστική επιτροπή  δηλώνουμε απερίφραστα ότι δεν θα σταματήσουμε τον αγώνα μας και τη δράση μας, μέχρι να έχουμε ένα πλήρως στελεχωμένο και πλήρως λειτουργικό Νοσοκομείο Σητείας . Αυτό συντάσσει η ηθική μας και η συνείδηση μας.

Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την πλήρη δικαίωσή μας και δεν υπάρχει κανένας εφησυχασμός

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΗΤΕΙΑΣ

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα