Διεθνη

Ατελείωτη φρίκη! Βίασαν 4χρονο κοριτσάκι και μετά το λιθοβόλησαν!

girl_628_355

Παρέσυραν το 4χρονο κοριτσάκι στο δάσος κοντά στο Νέο Δελχί και αφού το βίασαν προσπάθησαν να το σκοτώσουν
– Το παιδί με όση δύναμη του είχε απομείνει προσπάθησε να πλησιάσει προς το σπίτι του
– Θα χρειαστούν τουλάχιστον 6 μήνες για να αποθεραπευθεί το μικρό κορίτσι το οποίο είναι από πάμφτωχη οικογένεια
– Σοκαρισμένη η παγκόσμια κοινή γνώμη παρακολουθεί τις φρικιαστικές λεπτομέρειες αυτής της υπόθεσης

Είναι από τις ειδήσεις που “πονάνε” το μυαλό. Πως αλλιώς να αντιμετωπίσει κανείς την είδηση που έρχεται από την Ινδία και αφορά δυο κτήνη που βίασαν ένα 4χρονο κοριτσάκι και στην συνέχεια το λιθοβόλησαν!

Η 4χρονη βρέθηκε αναίσθητη κοντά σε σιδηροδρομικές γραμμές στο Νέο Δελχί. Οι αρχές συνέλαβαν δύο άνδρες και σύμφωνα με τον αξιωματικό που έχει αναλάβει την έρευνα της υπόθεσης, το κοριτσάκι βιάστηκε και λιθοβολήθηκε την περασμένη Πέμπτη.

“Ανακρίνουμε τους δύο άνδρες και προσπαθούμε να βοηθήσουμε τον πατέρα του θύματος να εξασφαλίσει την καλύτερη περίθαλψη για το παιδί του” είπε ο Σινγκ, σημειώνοντας ότι το κοριτσάκι ζούσε σε μια παραγκούπολη και ότι οι γονείς του είναι μεροκαματιάρηδες εργάτες.

Ο ομαδικός βιασμός και η δολοφονία μιας φοιτήτριας το 2012 στην πρωτεύουσα της Ινδίας οδήγησε στην υιοθέτηση αυστηρότερων νόμων, όμως οι βιασμοί στη χώρα δεν έχουν μειωθεί. Από τις αρχές του έτους φέτος έχουν καταγγελθεί στην αστυνομία του Νέου Δελχί περισσότεροι από 1.000 βιασμοί.

Όμως πως να χωρέσει ο νους ότι όχι μόνο βίασαν ένα μωρό παιδί αλλά το λιθοβόλησαν κιόλας;

Σύμφωνα με την Indian Express η 4χρονη βιάστηκε πριν από 2 ημέρες στην Κασάβ Πουράμ και οι βλάβες που προκλήθηκαν από τα αδίστακτα τέρατα είναι τόσο μεγάλες χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο έντερο. Τα γεννητικά όργανα του παιδιού είναι κυριολεκτικά σμπαραλιασμένα. Το παιδί θα υποβληθεί και σε νέες επεμβάσεις για τους επόμενους 6 μήνες. Τα τραύματα σε όλο το κορμάκι του είναι τόσο βαριά και οι περιγραφές από τους γιατρούς σοκάρουν. Έχει δαγκώματα στο πρόσωπο, στην κοιλιά και στο στήθος. Οι αδίστακτοι δράστες είχαν προσχεδιάσει την αποτρόπαια πράξη τους. Παρέσυραν το παιδί στο δάσος και στην συνέχεια το βίασαν με απίστευτη αγριότητα.