Ελλαδα

Virtual SNF Run | 15 – 21 Ιουνίου – Ενημέρωση

Χωρίς τίτλο

Ημερομηνία: 05.06.2020
Aγαπητές/οι,
Το Κοινωφελές Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) σε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία «Αναγέννηση και Πρόοδος, διοργανώνουν τον διαδικτυακό αγώνα δρόμου Virtual SNF Run, στο πλαίσιο του Summer Nostos Festival RetroFuture. O αγώνας δρόμου SNF Run, ο οποίος φέτος διοργανώνεται για 5η χρονιά, διεξάγεται κατά τον εορτασμό της Ολυμπιακής Ημέρας (23 Ιουνίου), σε μια διαδρομή που συνδέει το κέντρο της Αθήνας με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), αποτελώντας πλέον ένα θεσμό για τα αθλητικά δρώμενα της χώρας.
Αυτό το καλοκαίρι ωστόσο, ο αγώνας προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες, διατηρώντας πάντα τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα, και θα διοργανωθεί διαδικτυακά (15 – 21 Ιουνίου), προσκαλώντας όλους τους πολίτες, όπου και αν βρίσκονται, να τρέξουν, για να ενισχύσουν οικονομικά τα νοσοκομεία σε όλη τη χώρα.
Συγκεκριμένα, όσοι δρομείς το επιθυμούν, μπορούν να επιλέξουν να υποστηρίξουν το τοπικό νοσοκομείο της περιοχής τους από τη σχετική λίστα που θα είναι διαθέσιμη κατά τη φόρμα εγγραφής. Με την επιπλέον συνεισφορά του ΙΣΝ, το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί από όσους υποστηρίξουν προαιρετικά, θα τριπλασιαστεί, και θα διατεθεί στα νοσοκομεία, μεγαλώνοντας με αυτό τον τρόπο το δώρο που οι ίδιοι οι δρομείς θα έχουν προσφέρει.
Η συνεισφορά σας, ώστε αυτό το γεγονός να μετουσιωθεί σε ένα κάλεσμα αλληλεγγύης, κινητοποίησης και εντέλει ουσιαστικής υποστήριξης του νοσοκομείου της περιοχής σας, είναι καταλυτικής σημασίας. Όλοι μαζί μπορούμε να κατακτήσουμε διαδρομές απρόσιτες.
Μπορείτε να βρείτε όλα τα στοιχεία για τη διαδικασία εγγραφής και δωρεάς μέσω online εφαρμογής που αφορούν στο Virtual SNF Run στο www.SNFestival.org και ταυτόχρονα να λάβετε όποια πληροφορία επιθυμείτε στο info@randp.gr.
Με εκτίμηση,
Η οργανωτική ομάδα του SNF Run 

https://style100fm.gr/