Σητεια

Σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον η λειτουργία του σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκη στην Σητεία

DSC03491

Κάποιες φήμες που κυκλοφορούν στην Σητεία έφτασαν και στον σταθμό και θεωρήσαμε πως πρέπει να διαπιστώσουμε οι ίδιοι, αν υπάρχει κάποια βάση για το «ανασφαλές περιβάλλον» στο σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης.

Ο κορονοϊός και τα πρόσφατα θετικά κρούσματα, δημιούργησαν ένα κλίμα φόβου, με πολλές πληροφορίες να διαχέονται σε κάθε κατεύθυνση, αλλά πόση βάση έχουν;

Καμία, όσον αφορά τη συγκεκριμένη αλυσίδα.

Βρεθήκαμε στους χώρους του καταστήματος, μιλήσαμε με τους υπαλλήλους και καταναλωτές, είδαμε τι ακριβώς γίνεται και πόσο αυστηρά τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Μπήκαμε στο κατάστημα όπως κάθε πελάτης, και από την είσοδο ακόμα διαπιστώσαμε πως, εδώ τηρούνται όλες οι οδηγίες και οι κανόνες και υπάρχει η πρόβλεψη να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας στον καταναλωτή  στο καθε βήμα του.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο  πως η αλυσίδα καταστημάτων Χαλκιαδάκη έχει πάρει την πιστοποίηση ασφαλών αγορών safe shopping από τον μεγαλύτερο οργανισμό πιστοποίησης στην Ελλάδα, την TÜV HELLAS.

Αντισηπτικά, έλεγχος για τον αριθμό των ατόμων μέσα στο κατάστημα , σημάνσεις και ηχητικά για τις απαραίτητες αποστάσεις.  Μάθαμε , πως κάθε βράδυ, το κατάστημα “ετοιμάζεται “ για να υποδεχθεί τους καταναλωτές την επόμενη μέρα, με απολύμανση όλων των χώρων και κάθε επιφάνειας με την οποία μπορεί να έρθει σε επαφή ο πελάτης. 

Μιλώντας με τους ανθρώπους του καταστήματος, πήραμε και από τους ίδιους την κατηγορηματική διάψευση στις ανυπόστατες φήμες, αλλά δεν θέλαμε να προχωρήσουμε και να μπούμε σε περιοχές Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Γι αυτό  και επικοινωνήσαμε με τον τομεάρχη Λασιθίου της αλυσίδας καταστημάτων Χαλκιαδάκη, τον Μιχάλη Ζωιτσάκη, να μας δώσει εικόνακαι πολλές ακόμα χρηστικες πληροφορίες

 

Κανένα κρούσμα σε υπάλληλο του σουπερ μάρκετ 

 

Ο κ. Ζωιτσάκης , αναφέρθηκε, μαζί με  τη τήρηση όλων των μέτρων και την λειτουργία σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον  των καταστημάτων,  στις φημολογίες για ύπαρξη θετικών κρουσμάτων ανάμεσα σε υπαλλήλους του σουπερ μάρκετ ,  διαψεύδοντας κατηγορηματικά κάτι τέτοιο. Μια φήμη που αποδίδεται μάλλον στον φόβο, αλλά   ‘άλλο είναι το προσέχω ,άλλο το φοβάμαι”.

Τέλος, μας σύστησε και την ηλεκτρονική υπηρεσία, για όσους επιθυμούν τα προϊόντα από το σούπερ μάρκετ να έρθουν στο σπίτι τους. Υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής περιήγησης στο κατάστημα και αγοράς μέσα από το πολύ απλό στην λειτουργία του και εύχρηστο ηλεκτρονικό κατάστημα, στην διεύθυνση :

eshop.xalkiadakis.gr

 

Εκεί, υπάρχουν όλα τα προϊόντα ανά κατηγορία, το φυλλάδιο με τις προσφορές. Απλά επιλέγεις τα προϊόντα που επιθυμείς και τα παραλαμβάνεις με ασφάλεια στο χώρο σου.