Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΑΠΟΨΕΙΣYπόμνημα του Παντελή Πετυχάκη για την επέκταση του ΒΟΑΚ

Yπόμνημα του Παντελή Πετυχάκη για την επέκταση του ΒΟΑΚ

Yπόμνημα του Παντελή Πετυχάκη για την επέκταση του ΒΟΑΚ

ΣΗΤΕΙΑ 30/05/2023                                                                                                                                            Αξιότιμε Πρόεδρε κ. Μητσοτάκη συγχαρητήρια για την πρόσφατη επιτυχία σας.

Εμείς η Περιηγητική Λέσχη Σητείας συλλάβαμε την ιδέα και κατασκευάσαμε τον πρώτο διάδρομο του αεροδρομίου μας, του μεγαλύτερου αναπτυξιακού έργου  στο οποίο προσγειωθήκατε σήμερα. Το έργο αυτό δυστυχώς το υποθήκευσε ο κ. Σπύρτζης στην ΤΕΡΝΑ με την σύμβαση που υπέγραψε παράνομα.

Εσείς αγαπητέ πρόεδρε κάνατε πράξη την κατασκευή του ΒΟΑΚ από την Κίσσαμο μέχρι την Χερσόνησο. Διαβάσαμε ότι αμέσως παρουσιάστηκε ενδιαφέρον τουριστικών επενδύσεων στην Κίσαμο. Στο νομό Λασιθίου έχουν φτάσει οι επίσημες εξαγγελίες μέχρι την Παχιά Άμμο. Για την επαρχία μας υπάρχει μια πολύ καλή πρόταση με ελάττωση της απόστασης  «ΑΓΚΑΘΙΑΣ – ΚΑΒΟΥΣΙ» κατά  8 χιλιόμετρα .

Αγαπητέ Πρόεδρε η επαρχία μας όμως δεν τελειώνει στο Χαμέζι αλλά στο Παλαίκαστρο. Από το 1994 αγωνιζόμαστε για να ζητήσουν οι προηγούμενοι Δήμαρχοι κ. Κουρουπάκης και ο κ. Πατεράκης την επέκταση της μελέτης του ΒΟΑΚ μέχρι την Αγιά Φωτιά Σητείας, που θα είναι παράλληλα και παράκαμψη της πόλης, που τόσο την έχει ανάγκη η ευρύτερη περιοχή. Ο σημερινός Δήμαρχος κ. Γ. Ζερβάκης είναι σύμφωνος με την πρότασή μας και αγωνιζόμαστε γι αυτό .

Η ηλικία μου «94 ετών» δεν μου επιτρέπει να σας ζητήσω να κατασκευάσετε τον δρόμο για να τον περπατήσω … εγώ! Θα είμαι ικανοποιημένος εάν με την νέα σας θητεία μέσα σε εύλογο χρόνο  μου δώσετε  τη χαρά να διαβάσω απόφασή σας που θα εγκρίνει την παραπάνω πρότασή μας, κληρονομιά στους απογόνους μας. Στον τόπο μας τώρα και πολλά χρόνια δεν γίνεται καμία τουριστική μονάδα αντιθέτως μειώνονται οι κλίνες  με την εγκατάλειψη των παλαιών ξενοδοχείων.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς και σας εύχομαι επιτυχία, υγεία και δύναμη, να αντιμετωπίζεται τα προβλήματα της χώρας μας και του λαού.

Με τιμή

Κοινοποίηση:

Περιφερειάρχη Κρήτης                                                                                                                               κ . Σταύρο Αρναουτάκη

Αντ/ρχη Λασιθίου                                                                ΠΑΝΤΕΛΗΣ  ΠΕΤΥΧΑΚΗΣ                                                                                                                κ .Ιωάννη Ανδρουλάκη                                    Επίτιμος Πρόεδρος Περιηγητικής Λέσχης Σητείας

Βουλευτή Λασιθίου                                            Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος (5 τετρ/τιες)

κ . Γιάννη  Πλακιωτάκη                                     Τ.Κ. 72300 Ανθέων 14 Σητεία τηλ. 6978335298

Δήμαρχο Σητείας

κ . Γιώργο Ζερβάκη

 

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα