Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑγοράκι με γονείς από τον Κουτσουρά το πρώτο μωρό του 2022 στο...

Αγοράκι με γονείς από τον Κουτσουρά το πρώτο μωρό του 2022 στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου

Ο Style100 εύχεται κάθε ευτυχία και χαρά στο παιδί και  στους γονείς του Μάνο και Έλενα που κατάγονται από τον Κουτσουρά  και  Σητεία.

 

Ένα παιδικό κάθισμα ήταν το δώρο  της Τροχαίας Αγ. Νικόλαου στο πρώτο μωρό του 2022

Στις 10.57 το πρωί του Σαββάτου 1 Ιανουαρίου 2022, γεννήθηκε στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου το πρώτο μωρό του χρόνου. Είναι ένα υγιέστατο αγοράκι, βάρους 3.210 γραμμαρίων που γεννήθηκε με καισαρική τομή από τον μαιευτήρα ιατρό Κώστα Ντζελέπη.

Το Τμήμα Τροχαίας Αγίου Νικολάου και ο διοικητής του Πέτρος Ζερβάκης επισκέφθηκαν τους γονείς του νεογέννητου -που κατάγονται από τον Κουτσουρά Ιεράπετρας- και, μαζί με τις ευχές για καλή χρονιά, έδωσαν και το δώρο, ένα παιδικό κάθισμα για το αυτοκίνητο.

Βίντεο: Λεωνίδας Κλώντζας

«Το παιδικό κάθισμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος στα οχήματα των γονιών»

Ο διοικητής της Τροχαίας Πέτρος Ζερβάκης, παραδίδοντας το δώρο στον πατέρα του νεογέννητου είπε ότι «με αφορμή τη γέννηση του παιδιού σας, το Τμήμα Τροχαίας του Αγίου Νικολάου θέλει να δώσει το μήνυμα ότι η οδική ασφάλεια ξεκινάει από τη γέννηση του παιδιού, από την έξοδο από το Νοσοκομείο. Εκτός από τις ευχές μας στο νεογέννητο, σας δίνουμε και ένα παιδικό κάθισμα το οποίο θα το χρησιμοποιήσετε για τις ασφαλείς μετακινήσεις σας. Το παιδικό κάθισμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος στα οχήματα των γονιών που έχουν μικρά παιδιά, έως την ηλικία των 12 ετών, προκειμένου οι μετακινήσεις γίνονται με ασφάλεια. Καλή χρονιά με υγεία. Εύχομαι επίσης το νέο έτος να απαλλαγούμε από αυτόν τον αόρατο εχθρό και να επιστρέψουμε, το συντομότερο δυνατόν, στην κανονικότητα».

Ο πατέρας του παιδιού ευχαρίστησε, ευχήθηκες καλή χρονιά με υγεία και στην Τροχαία να συνεχίσει το καλό έργο της.

Ο διευθυντής της Μαιευτικής – Γυναικολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Θεόδωρος Κατάσος ευχαρίστησε την Τροχαία Αγίου Νικολάου για την πρωτοβουλία της: «Πρέπει να βάλουμε βαθιά στο μυαλό μας ότι τα παιδιά μας στο αυτοκίνητο πρέπει πάντα να κάθονται με ασφάλεια, χρησιμοποιώντας αυτά τα παιδικά καθίσματα. Εύχομαι σε όλους τους συμπολίτες μας υγεία και ευτυχία για το νέο έτος, χωρίς την πανδημία που μας έχει τόσο πολλή κουράσει».

Ο μαιευτήρας Κώστας Ντζελέπης  ενημέρωσε ότι «στο νοσοκομείο μας είχαμε το πρώτο μωρό στο νομό Λασιθίου, ένα αγοράκι που γεννήθηκε με καισαρική τομή. Το νεογέννητο και η μητέρα του χαίρουν άκρας υγείας. Όλα πήγαν καλά και ευχόμαστε τη νέα χρονιά να είμαστε όλοι ασφαλείς και υγιείς, χωρίς τον Covid».

 

Με πληροφορίες από το http://anatolh.gr

 

 

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα