Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΑΛΛΑΓΗ ΧΩΡΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ  ΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΣΧΕΔΙΟ ΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ...

ΑΛΛΑΓΗ ΧΩΡΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ  ΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΣΧΕΔΙΟ ΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ (ΣΑΠ) ΔΗΜΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ»

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΛΛΑΓΗ ΧΩΡΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ  ΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

ΓΙΑ ΤΟ «ΣΧΕΔΙΟ ΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ (ΣΑΠ) ΔΗΜΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ»

 

 

Η προγραμματισμένη ανοικτή διαβούλευση στο πλαίσιο υλοποίησης του Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.) Δήμου Σητείας, το οποίο χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Ιουλίου ώρα 18:00, στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου στην περιοχή Τρυπητός (2o χλμ. Σητείας-Παλαικάστρου).

 

Στόχος του Σ.Α.Π. είναι να προσδιορίσει τις απαιτούμενες διαμορφώσεις, επεμβάσεις και κατασκευές ώστε να δημιουργείται σε επίπεδο Δήμου ένα δίκτυο προσβάσιμων μετακινήσεων προς βασικές κοινόχρηστες και κοινωφελείς χρήσεις σύμφωνα με την αρχή της «προσβάσιμης αλυσίδας».

 

Οι προτεινόμενες παρεμβάσεις αφορούν στην εξασφάλιση προσβα-σιμότητας σε βασικούς δρόμους, δημόσιους χώρους και δημόσια κτίρια για όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες και ειδικότερα σε όλα τα άτομα με αναπηρία και τα εμποδιζόμενα άτομα.

 

Σας καλούμε να λάβετε μέρος στη διαβούλευση με απόψεις επί των προτεινόμενων σημειακών παρεμβάσεων, με στόχο την εξασφάλιση της προσβασιμότητας στις σημαντικότερες κοινόχρηστες – κοινωφελείς χρήσεις της περιοχής παρέμβασης.

 

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση θα διεξαχθεί και διαδικτυακά. Για να συμμετέχετε συνδεθείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://us06web.zoom.us/j/87340864735?pwd=aHg3TzgxWkJhNGFnU2hpTDNjSWNhdz09

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα