Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑ« Ανάπλαση και περιβαλλοντική αναβάθμιση οδών και πλατωμάτων κεντρικού τμήματος πόλης Σητείας...

« Ανάπλαση και περιβαλλοντική αναβάθμιση οδών και πλατωμάτων κεντρικού τμήματος πόλης Σητείας »

 

 

Με την έναρξη κατασκευής του έργου « Ανάπλαση και περιβαλλοντική αναβάθμιση οδών και πλατωμάτων κεντρικού τμήματος πόλης Σητείας » ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Ζερβάκης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Παπαδάκη, επισκέφθηκαν σήμερα το εργοτάξιο στην οδό Φουνταλίδου.

Το συγκεκριμένο έργο περιλαμβάνει την ανάπλαση και αναβάθμιση αστικού περιβάλλοντος 17.000 περίπου τ.μ. με πλακοστρώσεις, δενδροφυτεύσεις, νέες ασφαλτοστρώσεις και τοποθετήσεις φωτιστικών .

Ένα έργο απαραίτητο και αναγκαίο, η ολοκλήρωση του οποίου θα συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και θα δημιουργήσει συνθήκες βιώσιμης αστικής κινητικότητας.

Επειδή το έργο θα εξελιχθεί στα κεντρικότερα σημεία της πόλης, έχει γίνει  προγραμματισμός και συνεννόηση μεταξύ της Τεχνικής Υπηρεσίας και του αναδόχου, ώστε η όποια όχληση δημιουργηθεί κατά την πορεία των εργασιών να είναι όσο γίνεται λιγότερη.

Ζητούμε την κατανόηση και συνεργασία των επαγγελματιών και συμπολιτών, γιατί η σκόνη και ο θόρυβος θα είναι παροδικά, το έργο όμως θα παραμείνει για πολλά χρόνια.

 

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα