Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8η ΜΑΡΤΗ 2023 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8η ΜΑΡΤΗ 2023 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8η ΜΑΡΤΗ 2023 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

 

Η Ομάδα Γυναικών Σητείας, μέλος της Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ), χαιρετίζει τις γυναίκες που δώσανε μαχητικό «παρών» στα συλλαλητήρια που οργανώνονται σε όλη την χώρα, μετατρέποντας την οργή και την αγανάκτησή τους για το προδιαγεγραμμένο  έγκλημα στα Τέμπη σε αγωνιστική συλλογική δράση. Με την παρουσία τους δήλωσαν την αποφασιστικότητά τους να μην σιωπήσουν, αλλά να αγωνιστούν μ’ όλες τους τις δυνάμεις ξεσκεπάζοντας τις αιτίες και τους ενόχους: τους επιχειρηματικούς ομίλους, το κράτος τους και όλες τις κυβερνήσεις που στηρίζουν τις εγκληματικές πολιτικές  θυσιάζοντας τις ζωές των νέων ανθρώπων.

Η αγωνιστική δράση της ΟΓΕ και οι πρωτοβουλίες που  θα ξεδιπλώσουν οι Σύλλογοι και οι Ομάδες της τις επόμενες ημέρες  για τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, κλιμακώνονται με το βλέμμα μας στραμμένο στο δολοφονικό έγκλημα.

Η ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΕΙ.

Δεν διαπραγματευόμαστε το δικαίωμα των παιδιών και των οικογενειών μας να ζήσουν όπως τους αξίζει τον 21ο αιώνα. Δεν συμβιβαζόμαστε με τη βαρβαρότητα που έχει θάψει τις ζωές μας κάτω από τα κέρδη των ομίλων.

 

Η Ομάδα Γυναικών Σητείας ενώνει τη «φωνή» της με τα εργατικά σωματεία, συλλόγους, ομάδες και συμμετέχουμε στην απεργιακή συγκέντρωση που ανακοίνωσαν, την Τετάρτη 8 Μάρτη σε όλη τη χώρα και στην πόλη μας στις 6.30 μ.μ. στην κεντρική Πλατεία της Σητείας.

 

 

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα