Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

 

 

ΔΗΜΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Σητεία 27/7/2022

Ενημερώνουμε τους Δημότες μας ότι προκειμένου να αποφευχθεί το φαινόμενο της υπερχείλισης και διασποράς απορριμμάτων ειδικά στους μπλε Κάδους ανακύκλωσης η Υπηρεσία Καθαριότητας θα προβαίνει στην ξεχωριστή συλλογή των ανακυκλώσιμων υλικών από τα καταστήματα που βρίσκονται στις οδούς Ελ. Βενιζέλου-Βιτσέντζου Κορνάρου-Καπετάν Σήφη και Δημοκρίτου.   

Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων που βρίσκονται σε αυτές τις οδούς,  από Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρα 10:00π.μ να τοποθετούν τα ανακυκλώσιμα υλικά συσκευασίας έξω από τα καταστήματα τους,  τα οποία θα πρέπει να είναι κατά το δυνατό δεματοποιημένα και ειδικά οι χαρτόκουτες διπλωμένες,  προκειμένου να είναι εφικτή η αποκομιδή τους με το ανοικτό φορτηγό του Δήμου.

Ενημερώνουμε επίσης του Δημότες μας ότι οι κάδοι  ανακύκλωσης και σύμμεικτων απορριμμάτων μεταφέρθηκαν από τον πεζόδρομο της 4ης Σεπτεμβρίου στην Οδό Παπανδρέου προκειμένου να βελτιωθεί η εικόνα και η ποιότητα διαβίωσης στην περιοχή.

Τέλος προκειμένου να αντιμετωπιστεί η αυξημένη ποσότητα απορριμμάτων λόγω της τουριστικής κίνησης, καθιερώνεται δρομολόγιο αποκομιδής απορριμμάτων κάθε Κυριακή  από τις 31/7 έως και 4/9/2022  στην περιοχή του κέντρου και της παραλίας όπου συσσωρεύονται μεγάλες ποσότητες απορριμμάτων κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα