Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΑναπληρώτρια Διοικήτρια Μαρία Δαρατσιανού :ΕΡΓΑ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗ ΣΤΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΟΜ ΣΗΤΕΙΑΣ

Αναπληρώτρια Διοικήτρια Μαρία Δαρατσιανού :ΕΡΓΑ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗ ΣΤΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΟΜ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΕΡΓΑ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗ ΣΤΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΟΜ ΣΗΤΕΙΑΣ

 

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Λασιθίου – Αποκεντρωμένη Οργανική Μονάδα Σητείας επιθυμεί να ευχαριστήσει και να συγχαρεί δημόσια το Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Σητεία για τη νέα του προσφορά στο Νοσοκομείο Σητεία και κατ’ επέκταση στους Σητειακούς πολίτες.

Με μεγάλη μας χαρά σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 24 Μαΐου ξεκινά η ανακαίνιση ολόκληρης της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου μας, προσφορά του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σητείας, η οποία περιλαμβάνει:

  1. Αφαίρεση πλαστικών δαπέδων (θαλάμων, διαδρόμων) και τοποθέτηση καινούριων.
  2. Αφαίρεση υδραυλικών – πλακιδίων – ειδών υγιεινής και τοποθέτηση καινούριων.
  3. Ελαιοχρωματισμοί όλων των χώρων.
  4. Ανακαίνιση ηλεκτρικών εγκαταστάσεων.
  5. Αλουμίνια προστασίας.

Ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Σητεία αποδεικνύει πως κάθε προσφορά όσο μικρή και να είναι, μπορεί να αξιοποιηθεί και να γίνει μεγάλη. Οι πολίτες της Σητείας από το υστέρημα τους, βοηθούν το Σύλλογο και αυτός αξιολογεί και αξιοποιεί στο μέγιστο βαθμό αυτές τις προσφορές. Τίποτα δεν είναι εύκολο και τίποτα δεν κατακτιέται χωρίς κόπο, εμπιστοσύνη, οργάνωση και καθοδήγηση. Αυτοί που ηγούνται του Συλλόγου, κατά κύριο λόγο ο Πρόεδρος του Παπανικολάου Μανώλης και ολόκληρο το Δ.Σ., είναι άξιοι των πιο αληθινών, των πιο θερμών ευχαριστιών, όχι μόνο από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου αλλά και απ’ όλους τους πολίτες της Σητείας, για τη σημαντική, πολύπλευρη και πολυδιάστατη προσφορά τους στο Νοσοκομείο μας.

Η στήριξη των πολιτών μέσω του Συλλόγου, είναι αφ’ ενός συγκινητική και αξιομνημόνευτη, καθώς το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που τους διακρίνει, ενισχύει την προσπάθεια μας για υψηλή παροχή υπηρεσιών και αφ’ ετέρου δεσμευτική, για όλους εμάς τους λειτουργούς της Υγείας, προκειμένου να υπερβάλλουμε εαυτούς και να επιτύχουμε τα βέλτιστα δυνατά αποτελέσματα, προς όφελος των συμπολιτών μας.

Από την μεριά μας, γνωρίζοντας ότι η Δημόσια Υγεία αποτελεί ύψιστο αγαθό και ότι η εθελοντική προσφορά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποκαθιστά το κράτος, υποσχόμαστε ότι θα υπερβάλλουμε εαυτούς για την προάσπιση της, αλλά και την διασφάλιση του ευ ζην των συμπολιτών μας.

Εκ μέρους του Ιατρικού, Νοσηλευτικού και Διοικητικού προσωπικού του Νοσοκομείου μας, στον Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σητείας κ. Παπανικολάου αλλά και σε ολόκληρο το Δ.Σ., σας ευχόμαστε προσωπική, οικογενειακή υγεία και επαγγελματική ευημερία.

Η Αναπληρώτρια Διοικήτρια

Μαρία Δαρατσιανού

 

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα