Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΛΑΣΙΘΙΑνδρες των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών κοντά στους νοσηλευόμενους στα ΓΝ Αγ Νικολάου Ιεράπετρας...

Ανδρες των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών κοντά στους νοσηλευόμενους στα ΓΝ Αγ Νικολάου Ιεράπετρας Σητείας

Άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιεράπετρας Λασιθίου και της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος ανταποκρινόμενοι πρόθυμα στο κάλεσμα της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, θα μεταβούν με φωταγωγημένο όχημα  της υπηρεσίας τους, την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 11.00 το πρωί, στο Γ.Ν.-Κ.Υ. Ιεράπετρας για να μοιράσουν ευχές και γλυκίσματα στους νοσηλευόμενους ασθενείς και εργαζόμενους τις γιορτινές αυτές ημέρες.

Αντίστοιχες δράσεις θα πραγματοποιηθεί:

  • Την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 6.00 το απόγευμα, στο Γ.Ν.-Κ.Υ. Σητείας, από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν. Σητείας και της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος.
  • Την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 11.00 π.μ, στο Γ.Ν. Αγίου Νικολάου. από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγίου Νικολάου και της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος, για να ευχηθούν σε νοσηλευόμενα παιδιά, ενήλικες και προσωπικό.

Η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης ευχαριστεί θερμά το Διοικητή Ν. Λασιθίου Πύραρχο κ. Γεροδήμο Κωνσταντίνο, τον Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγ. Νικολάου Αντιπύραρχο κ. Χατζηδάκη Κωνσταντίνο, τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ιεράπετρας Αντιπύραρχο κ. Καλιοντζή Δημήτριο, τον Αν. Διοικητή Σητείας Αντιπύραρχο κ. Καπετανάκη Παύλο, τον Ανθυποπύραρχο Σητείας κ. Προεστάκη Γεώργιο, τον Πρόεδρο της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος κ. Αντωνακάκη Μανώλη και τα μέλη της Ένωσης, για τη συνεργασία τους με την 7η Υ.ΠΕ Κρήτης.

Κυρίως όμως τους ευχαριστούμε για την καθημερινή προσφορά τους στον συνάνθρωπο και το έργο τους για την προστασία της ζωής,  όπως αυτή εκδηλώνεται με ένα διαφορικό τρόπο σε αυτές τις εκδηλώσεις προσφέροντας πολύτιμες στιγμές χαράς και αλληλεγγύης στους νοσηλευόμενους ασθενείς τις γιορτινές ημέρες.

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα