Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΑποτυπώθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης η περιοχή του Φράγματος στις Χοχλακιές(βιντεο-φωτο)

Αποτυπώθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης η περιοχή του Φράγματος στις Χοχλακιές(βιντεο-φωτο)

Η πρώτη φωτογραφική και κινηματογραφική αποτύπωση της περιοχής όπου πρόκειται να κατασκευαστεί το φράγμα στις Χοχλακιές, έγινε σήμερα από τον  Συνεργάτη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης  ενώ το έργο που θεωρείται εξαιρετικά σημαντικό για την ευρύτερη περιοχή της Σητείας, συνδεόμενο ευθέως με το ζωτικό θέμα της διαχείρισης των υδάτινων πόρων, θα ανακοινωθεί επισήμως από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, μαζί με πολλές παρεμβάσεις που γίνονται στην ίδια κατεύθυνση.

Στην περιοχή, στην διάρκεια της επισκόπησης και αποτύπωσης της περιοχής,  βρέθηκαν σήμερα ο Δήμαρχος Σητείας Γιώργος Ζερβάκης, μαζί με τους αντιδημάρχους Γιάννη Παπαδάκη, Νίκο Μακρυνάκη, Γιώργο Αιλαμάκη, τους προέδρους των κοινοτήτων  Παλαικάστρου Νίκο Χατζηδάκη και  Ζάκρου Κωστή Κεκερίδη.

Για ένα έργο ανάπτυξης που σηματοδοτεί μια περιοχή και είναι απαραίτητο «για να προχωρήσουμε στις επόμενες δεκαετίες» μίλησε ο Γιώργος Ζερβάκης .

Ο Δήμαρχος τόνισε πως η χρηματοδότηση είναι εξασφαλισμένη αφού το έργο έχει ενταχθεί στο Ταμείο Ανάκαμψης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για ένα έργο που «καταφέραμε να βγάλουμε από τα συρτάρια», ευχαριστώντας την τεχνική υπηρεσία και όλους τους παριστάμενους, Αντιδημάρχους και Προέδρους Κοινοτήτων, κάνοντας ειδική μνεία στην συμβολή σε αυτήν την προσπάθεια  του Νίκου Μακρυνάκη.

 

Ο Δήμος Σητείας δίνει βάρος στον αγροτικό, πρωτογενή τομέα, είπε ο Γ, Ζερβάκης, χαρακτηρίζοντας το έργο αναγκαιότητα για όλη την περιοχή που θα εξυπηρετήσει, που μετά και από την σημερινή του «χαρτογράφηση» μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης.

Εργα που συνδέονται με  την διαχείριση των υδάτινων πόρων, είναι προτεραιότητα, πρόσθεσε ο Γιώργος Ζερβακης .

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

http://STYLE100FM.GR

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα