Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΓεωπάρκο Σητείας. Στο κέντρο πληροφοριών Γεωπάρκου Κεφαλόβρυση μέσα Μουλιανά-Γύρισμα με το Κρήτη...

Γεωπάρκο Σητείας. Στο κέντρο πληροφοριών Γεωπάρκου Κεφαλόβρυση μέσα Μουλιανά-Γύρισμα με το Κρήτη tv.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Στο πλαίσιο προώθησης του ορεινού πλούτου του Γεωπάρκου Σητέιας, του εναλλακτικού Τουρισμού, και των προϊόντων του Δήμου Σητείας , επισκεφτήκαμε σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής συνοδευόμενοι από το συνεργείο του  Κρήτη TV και τον παρουσιαστή Πέτρο Ηλιάκη την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022.

 

Για τη δημιουργία επεισοδίου για την εκπομπή «Καλά θα πάει και αυτό» , επισκέφτηκαν το φαράγγι και τον καταρράκτη του Ρίχτη , καθώς και το σπήλαιο Βρέϊκο στους Πεύκους Σητείας.

 

Το συνεργείο υποδέχτηκαν στο Κέντρο Πληροφόρησης στο Κεφαλοβρύσι , ο Πρόεδρος της Κοινότητας  Μέσα Μουλιανών κος Μανώλης Γιαλεσάκης, ο Πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ κος Κων/νος Λυμπερίου και ο συντονιστής του Γεωπάρκου Σητείας κος Βαγγέλης Περάκης.

 

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της αποστολής του Κρήτη Tv , στο χώρο του κέντρου πληροφόρησης, είχαν την ευκαιρία να παρουσιαστούν τα προϊόντα των εταίρων του Γεωπάρκου Σητείας και να γευθούν μία υπέροχη νεράτη και λουκουμάδες.

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την αποστολή του Κρήτη Tv για την δημιουργία επεισοδίου στη νέα τους εκπομπή αφιερωμένη στη Σητεία και στο Γεωπάρκο μας.

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κα Διαμάντη Δασκαλάκη και την κα Δήμητρα Φέκα για την πολύτιμη συνδρομή τους σε όλη τη διάρκεια της επίσκεψης του συνεργείου του Κρήτη TV.

Τέλος ευχαριστούμε πολύ τον κο Παύλο Καπετανάκη για την βοήθειά του και την ξενάγησή του στο Σπήλαιο Βρέϊκο.

 

Η προσπάθεια ανάδειξης του πλούτου της Σητείας και της εξωστρέφειας της περιοχής συνεχίζεται καθημερινά.

 

 

 

 

Ο πρόεδρος του Δ.Ο.Κ.Α.Σ.

 

 

 

Κωνσταντίνος Λυμπερίου

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα