Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΛΑΣΙΘΙΓ. Πλακιωτάκης: Εντάσσονται στο ΕΣΠΑ και προχωρούν τα συμπληρώματα έργα του φράγματος...

Γ. Πλακιωτάκης: Εντάσσονται στο ΕΣΠΑ και προχωρούν τα συμπληρώματα έργα του φράγματος των Μπαραμιανών

 

Γ. Πλακιωτάκης: Εντάσσονται στο ΕΣΠΑ και προχωρούν τα συμπληρώματα έργα του φράγματος των Μπαραμιανών

 

Παρέμβαση σχετικά με τα έργα εμπλουτισμού του φράγματος των Μπραμιανών στο νομό Λασιθίου, έκανε από το βήμα της Βουλής ο Α’ Αντιπρόεδρος και Βουλευτής Λασιθίου, Γιάννης Πλακιωτάκης.

Αναφερόμενος στην τοποθέτηση του Υφυπουργού, αρμόδιου για θέματα Υποδομών, Νίκου Ταχιάου, ο κ. Πλακιωτάκης είπε ότι «ο κύριος Υπουργός σήμερα ήταν απολύτως σαφής. Είπε ότι το έργο θα υλοποιηθεί».

Όπως επισήμανε και με δεδομένο ότι το έργο αλλάζει χρηματοδοτικό πρόγραμμα, από το Ταμείο Ανάκαμψης στο ΕΣΠΑ, «Ήδη ο κ. Ζερβός, ο Ειδικός Γραμματέας έχει εκδώσει και τη σχετική πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων όχι μόνο του συγκεκριμένου έργου του εμπλουτισμού, του φράγματος των Μπραμιανών και της αντιπλημμυρικής προστασίας της Γρα Λυγιάς αλλά και όλων των αντιπλημμυρικών έργων που είχαν απενταχθεί από το Ταμείο Ανάκαμψης».

«Το έργο αυτό θα υλοποιηθεί», επανέλαβε ο κ. Πλακιωτάκης και πρόσθεσε: «Υπάρχει συγκεκριμένο χρηματοδοτικό πρόγραμμα και φυσικά είναι ένα έργο το οποίο μας ενδιαφέρει ως νομός Λασιθίου και θα ενισχύσει σε πολύ σημαντικό βαθμό την αναπτυξιακή και κοινωνική συνοχή του νομού μας».

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα