Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΔασκαλάκης Γιάννης αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας στον STYLE 100: Άσκηση ετοιμότητας πλήρους ανάπτυξης...

Δασκαλάκης Γιάννης αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας στον STYLE 100: Άσκηση ετοιμότητας πλήρους ανάπτυξης σεισμού(ηχητικό)

Στο πλαίσιο του σχεδίου αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών και άμεσης/βραχείας διαχείρισης  των συνεπειών από την εκδήλωση σεισμών του Δήμου Σητείας, με κωδική ονομασία «Εγκέλαδος

2 -Σητεία», η Αντιδημαρχεία Πολιτικής Προστασίας Σητείας, διοργανώνει Επιχειρησιακή Άσκηση ετοιμότητας πλήρους ανάπτυξης σεισμού με την συμμετοχή των υπηρεσιών που εμπλέκονται στο σχέδιο.

Η διενέργεια της άσκησης πεδίου έχει ως στόχο την βελτίωση της επιχειρησιακής ετοιμότητας και το συντονισμό όλων των εμπλεκομένων φορέων σε τοπικό επίπεδο, για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών λόγω σεισμού στο Δήμο Σητείας.

Για το λόγο αυτό η συμμετοχή των εκπροσώπων των εμπλεκομένων φορέων (Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σητείας, Α/Τ Σητείας, Λιμεναρχείο Σητείας, ΕΚΑΒ- τομέας Σητείας, ΔΕΔΗΕ -τομέας

Σητείας, διασωστικές εθελοντικές ομάδες: ΕΔΕΑΚ και Ερυθρός Σταυρός) κρίνεται απαραίτητη.

Στο πλαίσιο αυτό η άσκηση πεδίου, θα λάβει χωρά σε πραγματικό χρόνο, και θα

πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 8 Απριλίου από τις 19:00 έως 21:00, στο πρώην ξενοδοχείο ‘’ΕΛΕΝΑ’’ ιδιοκτησίας Δήμου Σητείας, που βρίσκεται επί της οδού Παπανδρέου.

Τέλος σας επισυνάπτουμε το σενάριο της Άσκησης και παρακαλούμε τους εμπλεκόμενους φορείς όπως λάβουν γνώση και να μεριμνήσουν για τις απαραίτητες προπαρασκευαστικές ενέργειες στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Δασκαλάκη Ιωάννη (τηλ. 6930082138)

 

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ  ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ:

 

http://STYLE100FM.GR

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα