Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Σ.Φ.Ν.Σ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Σ.Φ.Ν.Σ.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Φ.Ν.Σ. ενημερώνει τα μέλη του συλλόγου και την τοπική κοινωνία ότι αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ανακαίνισης του δευτέρου ορόφου ανταποκρίθηκε στο επείγον αίτημα της Διοίκησης και των εργαζομένων του Νοσοκομείου και προχώρησε άμεσα σε εργασίες στεγάνωσης  τμήματος της ταράτσας του β΄ορόφου και του α΄ορόφου του κτιρίου. Η επείγουσα επέμβαση  κρίθηκε επιβεβλημένη για να μονωθούν τα προβληματικά σημεία και να μην έχουμε πάλι με τις πρώτες βροχοπτώσεις εικόνες με κουβάδες στην είσοδο του κτιρίου. Η συνολική επιφάνεια που μονώθηκε ήταν περί τα 300 m2 και ο σύλλογος συνεισέφερε την επιστασία των εργασιών και την αμοιβή του συνεργείου.

Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε στην αναπληρώτρια Διοικήτρια του Νοσοκομείου Σητείας, κ. Δαρατσιανού Μαρία,  για την εμπιστοσύνη που δείχνει στον σύλλογό μας και την άψογη συνεργασία που έχουμε μαζί της στην κοινή προσπάθεια για ένα σύγχρονο και αναβαθμισμένο  νοσοκομείο.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον κ. Θεόδωρο Μεταξάκη για την αφιλοκερδή προσωπική εργασία του, την οποία πρόσφερε για συνεχόμενη φορά, όταν κλήθηκε να αναλάβει το έργο και το ολοκλήρωσε σε λίγες ημέρες. Είναι ένας από τους σταθερούς εθελοντές που στηρίζουν το νοσοκομείο μας και τον ευχαριστούμε για αυτό.

Τέλος, ευχαριστίες απευθύνουμε σε όλους τους ανώνυμους και επώνυμους συμπολίτες μας που είναι οι αρωγοί στο έργο μας και καθημερινά  ενισχύουν από το υστέρημά τους τον σύλλογο και μας δίνουν τη δύναμη να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε με συνέπεια σε όποια  ανάγκη προκύπτει για το καλό του νοσοκομείου.

 

Εκ  μέρους της Διοίκησης

 

Ο Πρόεδρος

Μανώλης Παπανικολάου

Η  υπεύθυνη  επικοινωνίας και δημοσίων  σχέσεων

Άννα Μανουσάκη

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα