Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΑΠΟΨΕΙΣΔημήτρης (Μίμης) Δερμιτζάκης «Δεν έφταιγεν ο ίδιος»

Δημήτρης (Μίμης) Δερμιτζάκης «Δεν έφταιγεν ο ίδιος»

Σητεία 12/12/2021

«Δεν έφταιγεν ο ίδιος»

Με αφορμή τη σχεδιαζόμενη εγκατάσταση 106 νέων ανεμογεννητριών από τις εταιρείες ΤΕΡΝΑ και Σάρα-Κοπελούζος, η Επιτροπή Αγώνα Σητείας κατά των ΒΑΠΕ, πέρα των άλλων ενεργειών που έχει κάνει και προγραμματίζει να κάνει, προκάλεσε μονοθεματικό Δημοτικό Συμβούλιο για το συγκεκριμένο θέμα και γενικότερα για τις επερχόμενες νέες εγκαταστάσεις τέτοιων έργων. Στη συνεδρίαση χρησιμοποιήθηκαν δικά μας κείμενα (απόρροια πολύωρης δουλειάς και έρευνας), δυστυχώς όμως κάποιοι προσπαθούν συνεχώς να υποβαθμίσουν κόπους και αγώνες και να απαξιώσουν τα μέλη της Επιτροπής.

Και εξηγούμαι: όταν μετά από 2,5 ώρες μου δόθηκε ο λόγος ως εκπροσώπου της Επιτροπής Αγώνα για να παρουσιάσω κάποια σημαντικά, κατά τη γνώμη μας, στοιχεία που αφορούν την καταστροφική εγκατάσταση των 106 ανεμογεννητριών, άρχισαν οι συστηματικές και σκόπιμες παρεμβολές του «κυρίου» προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου διακόπτοντας τη ροή σκέψης και λόγου. Στις διαμαρτυρίες μου προς τον «κύριο» πρόεδρο να σεβαστεί το αυτονόητο, δέχτηκα τη βίαιη και χυδαία λεκτική επίθεση του «κυρίου» δημάρχου. Επόμενο ήταν, να μην ολοκληρώσω την τοποθέτηση μου και μετά από λίγο να αποχωρήσω.

Τη φασίζουσα αυτή συμπεριφορά του  «κυρίου» δημάρχου και του «κυρίου» προέδρου, την έχουμε αντιμετωπίσει και στο παρελθόν, τόσο εγώ όσο και άλλα μέλη της Επιτροπής Αγώνα. Φαίνεται ότι οι συγκεκριμένες καρέκλες λειτουργούν σα το μαγικό ραβδί της Κίρκης. Μεταμορφώνουν τους ανθρώπους ή αποκαλύπτουν τα πραγματικά τους πρόσωπα.

Σταματώ εδώ γιατί δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ περισσότερο με τους συγκεκριμένους «κυρίους» ή για να παραφράσω τη ρήση ενός από τους μεγάλους μας «…δεν έφταγαν οι ίδιοι, τόσοι ήτανε».

Δημήτρης (Μίμης) Δερμιτζάκης

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα