Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΣΤΑΘΜΟΣΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΔημόσια συγκινητική έκκληση του παππά Αλεξάκη για στήριξη του συσσιτίου του Αγ....

Δημόσια συγκινητική έκκληση του παππά Αλεξάκη για στήριξη του συσσιτίου του Αγ. Γεωργίου που κινδυνεύει να σταματήσει(βίντεο)

 

Δεν έχουμε κανέναν φορέα  που να μας χρηματοδοτεί και να μας βοηθάει, θέλησε να διευκρινίσει σήμερα από τους χώρους του συσσιτίου του Αγίου Γεωργίου ο  παππά Νικόλαος Αλεξάκης, απευθύνοντας έκκληση για στήριξη της δομής που κινδυνεύει να σταματήσει την λειτουργία της και την βοήθεια που προσφέρει σε παραπάνω από τριάντα πέντε ανήμπορους ή εμπερίστατους, όπως τους χαρακτήρισε ο κ. Αλεξάκης, συμπολίτες.

Η σπάνια δημόσια έκκληση από τον ιερέα, που αποφεύγει τέτοιου είδους εμφανίσεις, αναδεικνύει και το μέγεθος του προβλήματος, που εν πολλοίς, οφείλεται σε παραπληροφόρηση για δήθεν χρηματοδότηση της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, κάτι που δεν ισχύει σήμερα, και η δομή λειτουργεί αποκλειστικά από την προσφορά των εθελοντών και τα χρήματα ή τρόφιμα που προσφέρουν οι δημότες.

Η αποσαφήνιση που έγινε σήμερα, προσβλέπει στο να υπάρξει ανταπόκριση και από τους δημότες, και από δημόσιους και ιδιωτικούς  φορείς ,  ώστε η μεγάλη κοινωνική προσφορά του Αγίου Γεωργίου να μπορέσει να συνεχίσει απρόσκοπτα την λειτουργία της και τα καλάθια που έχουν τοποθετηθεί σε χώρους καταστημάτων  να συναντηθούν  με  την ευαισθησία των Σητειακών και να γεμίσουν με προσφορές που θα αποδοθούν στους ανθρώπους με πραγματική ανάγκη.

Η  ειλικρινής έκκληση του παππά Αλεξάκη και των εθελοντών του συσσιτίου του Αγίου Γεωργίου, συνοδεύτηκε από ένα σύντομο ιστορικό   της πρωτοβουλίας που παρουσίασε ο ιερέας με διαχρονική αναφορά, κυρίως όμως συνοδεύτηκε από την εμφανή συγκίνηση τόσο του ίδιου όσο και των εθελοντών.

Μια έκκληση που αξίζει να βρει ανταπόκριση.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

http://STYLE100FM.GR

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα