Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΣΧΕΔΙΟ ΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ (ΣΑΠ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΣΧΕΔΙΟ ΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ (ΣΑΠ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΣΧΕΔΙΟ ΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ (ΣΑΠ)

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ

 

 

Ο Δήμος Σητείας στο πλαίσιο υλοποίησης του Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.), το οποίο χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο, διοργανώνει Ανοικτή Διαβούλευση την Τετάρτη 19 Ιουλίου στις 18:00, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Σητείας.

 

Στόχος του Σ.Α.Π. είναι να προσδιορίσει τις απαιτούμενες διαμορφώσεις, επεμβάσεις και κατασκευές ώστε να δημιουργείται σε επίπεδο Δήμου ένα δίκτυο προσβάσιμων μετακινήσεων προς βασικές κοινόχρηστες και κοινωφελείς χρήσεις σύμφωνα με την αρχή της «προσβάσιμης αλυσίδας».

 

Οι προτεινόμενες παρεμβάσεις αφορούν στην εξασφάλιση προσβασιμότητας σε βασικούς δρόμους, δημόσιους χώρους και δημόσια κτίρια για όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες και ειδικότερα σε όλα τα άτομα με αναπηρία και τα εμποδιζόμενα άτομα.

 

Σας καλούμε να λάβετε μέρος στη διαβούλευση με απόψεις επί των προτεινόμενων σημειακών παρεμβάσεων, με στόχο την εξασφάλιση της προσβασιμότητας στις σημαντικότερες κοινόχρηστες – κοινωφελείς χρήσεις της περιοχής παρέμβασης.

 

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση θα διεξαχθεί και διαδικτυακά. Για να συμμετέχετε συνδεθείτε εδώ.

 

 

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα