Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΔιαγωνισμός Μαντινιάδας στη Σητεία από το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.

Διαγωνισμός Μαντινιάδας στη Σητεία από το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.

Θέμα: Διαγωνισμός Μαντινιάδας στη Σητεία από το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.

 

Το Πολυδύναμο Κέντρο Αγίου Νικολάου και η Κινητή Μονάδα Ηρακλείου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ που είναι ενταγμένα στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΚΡΗΤΗ» 2014-2020 και συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) συνδιοργανώνουν με το Δήμο Σητείας και τον ΔΟΚΑΣ, Διαγωνισμό μαντινιάδας στην πόλη της Σητείας με θέμα τις «Αξίες», την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 20:00 στον Πεζόδρομο “Πάπιες”. Την εκδήλωση θα υποστηρίξει η Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου.

 

Λιχουδιές και κεράσματα θα προσφερθούν από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της Σητείας που συμμετέχουν στη δράση και το Σύλλογο Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ. Θα στηρίξει ακόμα με την παρουσία του ο Σύλλογος Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας με την Πρόεδρο Λένα Ηγουμενάκη όπου θα προσφέρει ζαχαρωτές μαντινιάδες. Το μουσικό σκέλος της βραδιάς θα αναλάβει ο Στέργιος Πασχαλάκης και ο Μιχάλης Σπυριδάκης και θα χορέψει το Λύκειο Ελληνίδων Σητείας.

 

Δηλώσεις συμμετοχής για τον διαγωνισμό στο e-mail: mantiniadakethea@gmail.com από 23 Αυγούστου έως 6 Σεπτεμβρίου 2021 αλλά και στους Πολιτιστικούς Συλλόγους της Σητείας.

 

Πληροφορίες:

‘ 2841022981 – 2842020373.

 

 

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα