Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΔιανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στους ωφελούμενους του προγράμματος

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στους ωφελούμενους του προγράμματος

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στους ωφελούμενους του προγράμματος

Ο Δήμος Σητείας, το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Αθλητισμού και η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνουν τους πολίτες – δικαιούχους του ΤΕΒΑ, ότι στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2019 – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΜΙS 5029840», θα πραγματοποιηθεί διανομή ειδών παντοπωλείου (γραβιέρα, ζάχαρη, αλεύρι, ζυμαρικά, ρύζι, παξιμάδια, φακές, φασόλια, τοματοπολτός, ελαιόλαδο) και ειδών βασικής υλικής συνδρομής (υγρό πιάτων, σαμπουάν, καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης, οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα και χαρτί υγείας) στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ.

Ημερομηνία έναρξης ορίζεται η Δευτέρα 24/07/2023 και ημερομηνία λήξης η Πέμπτη 27/07/2023, στο χώρο της Περιηγητικής Λέσχης Σητείας, 1ο χιλιόμετρο Σητείας – Ιεράπετρας (ΠΑΠΟΥΡΑ) και οι ώρες διανομής: 8:30 – 14:30

Οι ωφελούμενοι, προκειμένου να παραλάβουν τα προϊόντα που δικαιούνται, θα πρέπει να προσκομίσουν ταυτότητα ή διαβατήριο και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Σε περίπτωση παραλαβής από άλλο άτομο είναι υποχρεωτική πρόσφατη εξουσιοδότηση.

Όλα τα προϊόντα που θα διατεθούν, έχουν ελεγχθεί μακροσκοπικά από τις Αρμόδιες Επιτροπές Παραλαβής καθώς και από τις Αρμόδιες Υπηρεσίες (ΔΑΟΚ, Δ/ΝΣΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Λόγω μεγάλου όγκου και βάρους των ειδών, παρακαλούνται όλοι οι δικαιούχοι να φροντίσουν για τον τρόπο παραλαβής και μεταφορά τους.

 

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος
ΑΪΛΑΜΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα